Donia, Sun widzisz tylko to już jakiś czas trwa to nie chodzi o kilka postów. Po prostu mam gorszy czas teraz i potrzebuję oddechu. Mam wrażenie że nie ogarniam niczego chwilowo co widać na kocyku u magdaleny choćby z tym rokiem nieszczęsnym. Nie wiem ile wytrzymam z dala od was ale muszę na chwilę.
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Neciuszka ja ost od kąd wróciłam z Bartusiem do domku to też mam takie wrażenie... ale ja pamiętam jak jeszcze niedawno to samo pisała Ael, że skoro mam już dzidziusia to wydaję mi się, że nikomu nie chce się słuchać o wysypkach Bartusia i innych pierdołach i nie przejmuję się tym... wchodzę, napiszę, wszyscy mnie oleją to idę sobie i wpadam za jakiś czas... nie da się ukryć, że coraz rzadziej przez to ale może to minie Ty też nas nie zostawiaj tak na serio, serio
Donia no u mnie też pięknie słoneczko świeci, aż razi ale temp -9
aaaaa nie przejmuj się kocykiem!!!! *******a ;-) znajdę kogoś kto potrafi wyszywac i zrobi mala korekte!!! ja kombinowalam tak z tym imieniem ze sie juz pewnie pogubilas!!! (sory ze bez polskich znakow ale karmie malego i pisze jedna reka a chcialam szybko)
Donia no u mnie też pięknie słoneczko świeci, aż razi ale temp -9
aaaaa nie przejmuj się kocykiem!!!! *******a ;-) znajdę kogoś kto potrafi wyszywac i zrobi mala korekte!!! ja kombinowalam tak z tym imieniem ze sie juz pewnie pogubilas!!! (sory ze bez polskich znakow ale karmie malego i pisze jedna reka a chcialam szybko)
Ostatnia edycja:
donia 1980
Fanka BB :)
Donia, Sun widzisz tylko to już jakiś czas trwa to nie chodzi o kilka postów. Po prostu mam gorszy czas teraz i potrzebuję oddechu. Mam wrażenie że nie ogarniam niczego chwilowo co widać na kocyku u magdaleny choćby z tym rokiem nieszczęsnym. Nie wiem ile wytrzymam z dala od was ale muszę na chwilę.
Neciuszka jeżeli nie możemy Ci pomóc to rzeczywiście od nas odetchnij. Tylko czy rzeczywiście problem jest w forum? Co się dzieje, powiedz doradzimy. Jak nie chcesz tu to na kamerlanych może, bo nie wierzę, że chodzi o parę wpisów bez odzewu....
Ooollcciiaaa
FIFKA OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I MĘŻA :* KONRADEK JEST ŚLICZNY!!!
Ael Twój Wiktorek jest normalnie aaaaaaaa brak mi słów !!!!!!!
Neciuszka W ciry dostaniesz! , jeśli chodzi tylko o te wpisy na forum to tyłeczek będziesz miała siny ! nie tak dawno był tu wykład na ten temat !!
Dzizas dziewczyny zostały 22 dni do mojego ślubu :-)
Ael Twój Wiktorek jest normalnie aaaaaaaa brak mi słów !!!!!!!
Neciuszka W ciry dostaniesz! , jeśli chodzi tylko o te wpisy na forum to tyłeczek będziesz miała siny ! nie tak dawno był tu wykład na ten temat !!
Dzizas dziewczyny zostały 22 dni do mojego ślubu :-)
danao84
Fifka GRATULACJE!!!
zafasolkujęodzaraz
olcia 22 dni to Ci mało czasu zostało na zastanowienie ;-) hyhyyhhy
Dzizas dziewczyny zostały 22 dni do mojego ślubu ]:-)
Kochana aż Ci zazdroszczę, bo jeszcze raz wzięłabym ślub Piękna chwila ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Ooollcciiaaa
olcia 22 dni to Ci mało czasu zostało na zastanowienie ;-) hyhyyhhy
haha najwyżej będę uciekającą panną młodą haha chyba że mój się rozmyśli to będę gnijąca panna młoda
Kochana aż Ci zazdroszczę, bo jeszcze raz wzięłabym ślub Piękna chwila ;-)
mnie na razie boli kieszeń a czy jeszcze raz wzięłabym ślub to się wypowiem PO . a Ty kochana brałaś ślub w ŁDZ Czy Bełku ?
Podziel się: