reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ooooooolcia no no ale z ciebie laskaaaaa ;-):-) śliczna panna mloda bedzie ;-)

lamiav no czekam na foty ;-)

a ja pojadłam ;-) a okolo 16 przyjdzie do mnie bratanica i ciag dalszy prasowania ;-) a i tak wszystko jeszcze nie wyprane... ahh ale teraz nie mozna prac bo gdzie powiesic jak mi kurcze dach rozwalili na strychu wryyyyyy

Ale mnie play wystraszyl bo napisal mi ze mam fakture na ponad 235zl a ja mowie skad jak ja zawsze po 77zl place a tu okazalo sie ze taty nowy telefon i nadal 2 faktur nie dostal a ze mam na taty firme to połączyli mu telefony i dostalam za niego do zapłaty ale sie wystraszylam ;-) i tatus musi mi przelew zrobic za swoj telefon ;-)

reklama
macie jakieś wieści jak tam Fifka się czuje ?? jak mały ??
Olcia ślicznie wyglądasz w obydwu sukienkach :) Piękna panna młoda :-)
Atanku robiłaś kluski lane i nawet smska z zaproszeniem nie wysłałaś chorowitkowi niedobra Ty ja tak lubię kluski lane .. :-(

Ostatnia edycja:
Ooollcciiaaa wygladasz zabójczo! Zreszta z taką figurą to we wszystkim by Ci było śłicznie:)
Ehh ja też Ci zazdroszczę ślubu,ja za mąż niedawno wyszłam bo w maju ale chciałabym jeszcze raz,oczywiście też z Wojtkiem :D

hyhyhy Pyscek ja jak zaszłam w ciążę i miałam takie lekkie mdłości, to na wszelki wypadek jadłam tylko mannę i lane kluski na mleku, teraz na to patrzeć nie mogę. zachowaj sobie takie smaki na ciąże bo już niedługo wszystko przed Tobą hahahahaha
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla Ciebie

hyhyhy Pyscek ja jak zaszłam w ciążę i miałam takie lekkie mdłości, to na wszelki wypadek jadłam tylko mannę i lane kluski na mleku, teraz na to patrzeć nie mogę. zachowaj sobie takie smaki na ciąże bo już niedługo wszystko przed Tobą hahahahaha
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla Ciebie
moim zdaniem bromek tak na mnie działa
unhappy.gif
mam nadzieję,że tak będzie tylko dziś bo jak mam jeszcze brać go przez 29 dni to ja się wykończę ...
no.gif

pyscek przepraszam jak chcesz to specjalnie dla ciebie pojde po serek do sklepu i zrobie ci ;-) a chcesz tak jak ja z bułka tarta ?? ;-)

lamiav wow sukienka sliczniusia ;-) ja zabieram sie za segregacje prania ;-) do prasowania przynioslam wszystko do pokoju swego ;-)

reklama
Do góry