reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aha :D ale widzę na suwaczku że jeszcze młode małżeństwo :D hehe :)

Donia widzisz i Fifka Cie przegoniła :p! a u Ciebie na razie brak objawów co by poród się zbliżał ??

Donia powodzenia na ktg &&&&&&&&

neciuszka kochana trzymaj sie niewiem co sie dzieje ale wiem ze dasz rade wierze w to !!&&&&&&&& bede tesknic ...

Ael dzieki za informacje o fifce ;-):*

oolcia no ty slub a ja rodzic bede moze ;-) albo juz urodze zobaczymy ;-) bedziemy czekac na zdjecia po slubie ;-) zleci szybko czas zobaczysz ;-)

magdalenko ja chetnie poczytam o wysypkach a jak pempuszek odpadl ? bo tym sie stresuje ;-) jak to u amelki bedzie...

mili ( - ) ( - ) mozesz sie przytulic ;-) i na pocieszenie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pyscek <przytul> współczuje moze bromek tak na ciebie dziala... dasz rade :* wierze w ciebie :*

ktos pisal o bolu jajników sun ? bo moze to na owu jednak pozniej przyszla? bo mnie strasznie na owu ciagloooo

FIFKA GRATULUJE TOBIE I MĘŻOWI Śliczny Konradek A jaka grzywke ma ;-) super ze sie w koncu doczekałas ;-) byłas silna !! i dielna !!

Witam sie i ja nie wyspana jak co noc i do tego robią nam dach w kamienicy i chodza od 3 dni po dachu i musze okno zakrywac bo ciekawscy sa a okazalo sie ze zrrobili wczoraj dziure na strychu w dachu i co nic nie powiedzieli i tak cala noc bylo i dzis naprawiaja... ja pierdykam zastanawiam sie kiedy spadna z tego dachu bo bez zabezpieczenia wszystko robią,,, a i byli od podzielników na kaloryfery moze mi ktos powiedziec czy oni pisza ile zostalo do wykorzystania czy ile zostalo wykorzystane ? bo zeszlym roku mialam 10 a teraz 23 w pokoju wiec sie zdziwilam...

Atan to nie ja pisałam o bólu jajników... Ja pisałam, że mnie dzisiaj w nocy tak bolały (.)(.), że aż z bólu się budziłam :-( A jestem już po owu...

Atanku z tym rozliczeniem to Ci nie pomogę , bo nie wiem :|
a z tym rodzeniem to fakt że możesz wtedy urodzić :O:D
Zdjęcia oczywiście dodam ale myślę że to będzie dopiero hm... na koniec marca . Termin oddania zdjęć jest miesiąc po plenerze... :p Więc trochę poczekamy :D

Coś czuję ,że Ael teraz *******nie długie kazanie :D

Ostatnia edycja:
reklama
Uprzedzając kazania wszelkie. Nie chodzi tylko o forum. Odpocznę weekend i zobaczymy może się w poniedziałek stęskniona i z lepszym nastawieniem wam pokażę.

A teraz dziękuję za uwagę :*

Jeśli ktoś będzie miał życzenie to wie jak mnie znaleźć.

Do góry