reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sil, Neciuszka, Dziurka, Ael, Fasolka, Fifka, Lamia i Atanek (chyba o nikim nie zapomniałam) razem z mężem i przede wszystkim Bartusiem bardzo dziękujemy za piękny prezent!! A raczej prezenty! Kocyk przepiękny! Zdjęcie w ogóle nie oddaje uroku tego kocyka! Pięknie będzie pasował nam kolorystycznie do wózeczka :-) żółwik świetna sprawa, młody będzie zachwycony, smoczek na pewno się przyda, no i kubeczek.... już zapowiedziałam małżowi, ze jak mi go potrzaska to ubiję :-p

Jeszcze raz dziękuję, i przepraszam za kłopoty ze zmianą imienia :-p ja dopiero jak Neciuszka poprosiła mnie o adres to sobie uświadomiłam co narobiłam :-p

osz ty pierunie ael...nie nakrecaj mnie:rofl2::happy:

Ja Cię kochana nie chce nakręcać, ja tylko mówię jak to było ze mną :-)

przestań, bo jeszcze uwierzę..

Jest mi smutno i to wszystko przez Ciebie. Idę sobie z forum, niech dziewczyny będą miały pretensje do Ciebie, żeś mnie popędziła....

Sil, Neciuszka, Dziurka, Ael, Fasolka, Fifka, Lamia i Atanek (chyba o nikim nie zapomniałam) razem z mężem i przede wszystkim Bartusiem bardzo dziękujemy za piękny prezent!! A raczej prezenty! Kocyk przepiękny! Zdjęcie w ogóle nie oddaje uroku tego kocyka! Pięknie będzie pasował nam kolorystycznie do wózeczka :-) żółwik świetna sprawa, młody będzie zachwycony, smoczek na pewno się przyda, no i kubeczek.... już zapowiedziałam małżowi, ze jak mi go potrzaska to ubiję :-p

Jeszcze raz dziękuję, i przepraszam za kłopoty ze zmianą imienia :-p ja dopiero jak Neciuszka poprosiła mnie o adres to sobie uświadomiłam co narobiłam :-p

Ależ proszę bardzo :-) niech się przyda długo :-)
A mi się przypomniało, że ja paczkę do Iwaska muszę w końcu wysłać!!!! AAAAA nie mam zabawki!!!

neciuszka: chce taką z serem feta kurczakime świeżą sałata i sosem czosnowym :-)

milia: ładna pizza mi sie nie chce robić

magdalena: a prosze bardzo niech niech wam wszystko służy

dzis mezulek ma wolne i kupil mi z piekarni mini buleczki mniam ;-)
ale mi sie ten strych podoba z tymi ciuszkami ;-)

magdalenko nie ma za co niech służy ;-)

Ostatnia edycja:
Ael a zapraszam na pizzunie :-)
Odnośnie magnezu, to wzięłam jak tylko się z bólem przebudziłam, ale zanim to zaczłeo działać to jakoś około 5:30 przysnęłam, a 6:10 już do pracy wstawałam więc ogólnie sen żaden.
A proszę bardzo mag ;-)

Ostatnia edycja:
Magdalenko ależ bardzo proszę i cieszę się ze prezenty się podobają! :tak: Ten żółwik to wypasiona sprawa :-D

Netka to fakt że ruch lepiej na psyche robi. Teraz to już nie ma zagrozenia więc mogę coś "Robić" tyle ze teraz to akurat już sił brakuję.. :zawstydzona/y:

Ael a moze tez i tak być ze do terminy donoszę :-D a wcale bym nie narzekała, tylko kurcze ciągle się denerwuje tymi skurczami bo nie wiem czy one nie robią krzywdy małemu... :zawstydzona/y: I to mi właśnie sen z powiek spędza...

Moja mama to dzwoni do mnie co 3-4 godziny sprawdzić czy wnuczek nie jest na świecie :-D Ależ biedna się denerwuję ... ale dla mnie to tak fajnie bo mam sobie z kim pogadać skoro ona ma darmowe rozmowy :tak:

reklama
Do góry