reklama
S
Silmiriel
Gość
Spaaaaaaaać...
Domisia poszła grzecznie spać o 11 (czyli bez płaczu i histerii i nie ma cycu), czyli mogłam się położyć obok jeszcze nie śpiącego męża. I co? Dwa wariaty zamiast pójść spać zaczęły się gimnastykować. Owszem, nie na całego, ale i tak nam zeszło.... a więc...
Spaaaaaaaaaaaać
Domisia poszła grzecznie spać o 11 (czyli bez płaczu i histerii i nie ma cycu), czyli mogłam się położyć obok jeszcze nie śpiącego męża. I co? Dwa wariaty zamiast pójść spać zaczęły się gimnastykować. Owszem, nie na całego, ale i tak nam zeszło.... a więc...
Spaaaaaaaaaaaać
donia 1980
Fanka BB :)
ja też chcę spać, obudziłam się o 12, a własciwie mąż mnie obudził, a teraz znowu oczy mi się zamykają. Ale dziś już musze odbębnić ten test na francuski, bo Amelcia czeka grzecznie aż mama się zapisze do szkoły ale pewnie długo nie poczeka .
A u mnie noc burzliwa, chcialam się spakować i wyjśc, eh te hormony obiece, teraz ja sobie o tym myślę to się smieję, a mąż miał niezłego stracha, ale przynajmniej wiem, że mu zależy. Eh wredota ze mnie ;-)
A u mnie noc burzliwa, chcialam się spakować i wyjśc, eh te hormony obiece, teraz ja sobie o tym myślę to się smieję, a mąż miał niezłego stracha, ale przynajmniej wiem, że mu zależy. Eh wredota ze mnie ;-)
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
nie bedziesz zla ale tak mi sie ten zolwik podobal ze kupilam sobie tez ;-) czekam za przesylka ;-)Sil, Neciuszka, Dziurka, Ael, Fasolka, Fifka, Lamia i Atanek (chyba o nikim nie zapomniałam) razem z mężem i przede wszystkim Bartusiem bardzo dziękujemy za piękny prezent!! A raczej prezenty! Kocyk przepiękny! Zdjęcie w ogóle nie oddaje uroku tego kocyka! Pięknie będzie pasował nam kolorystycznie do wózeczka :-) żółwik świetna sprawa, młody będzie zachwycony, smoczek na pewno się przyda, no i kubeczek.... już zapowiedziałam małżowi, ze jak mi go potrzaska to ubiję
Jeszcze raz dziękuję, i przepraszam za kłopoty ze zmianą imienia ja dopiero jak Neciuszka poprosiła mnie o adres to sobie uświadomiłam co narobiłam
Ale moja Lusija dzisiaj kopie, już sama nie wiem, o co jej chodzi :-) kopie co prawda spokojnie, ale dość często w środku dnia :-)
Moja mnie nagle kopnęła w okolice wątroby...zabolało, aż się herbatą polałam....Dobrze, ze jest jeszcze mała, bo jak bym mnie tak kopnęła w 7 miesiącu to bym się chyba popłakała...
no skończyłam tą głupia strone do allegro, i jestem wypompowana intelektualnie , teraz wpierdzielam mandarynki.
a mi wyjątkowo sie nie chce spac, to mnie cieszy tylko w nocy mnie to strasznie męczy
neciuszka: jak tam pizzza przyszła ?;-)
w ogóle wszystkiem nam czast tak leci ze szok
a mi wyjątkowo sie nie chce spac, to mnie cieszy tylko w nocy mnie to strasznie męczy
neciuszka: jak tam pizzza przyszła ?;-)
w ogóle wszystkiem nam czast tak leci ze szok
Ostatnia edycja:
Madziu proszę, w ogóle wszystkie mamuśki i ciężarówki popatrzcie na ten kalendarz skoków rozwojowych w ciągu pierwsze roku, oczywiście podane wszystko w tygodniach
Boziu już dawno mój facecik nie był taki uśmiechnięty. Cały dzień dzisiaj śmieszek. No w końcu dojada się przy każdym karmieniu jupi! A jaki bandzioszek się zrobił! Matka szczęśliwa i synek też :-)
Boziu już dawno mój facecik nie był taki uśmiechnięty. Cały dzień dzisiaj śmieszek. No w końcu dojada się przy każdym karmieniu jupi! A jaki bandzioszek się zrobił! Matka szczęśliwa i synek też :-)
reklama
Hej babeczki
JA tak na chwilkę. Dzisiaj znowu maluch dał nam popalić w nocy, w dzień śpi jak suseł a od 1 do 6 ..masakra. Dobra rada dla finiszujących
NIE SMUTKOWAĆ ŻE SIEDZICIE I SIE NUDZICIE! SPAĆ ILE WLEZIE BO PÓŹNIEJ BEDZIECIE SIĘ MODLIĆ O TAKĄ MOŻLIWOŚĆ
JA tak na chwilkę. Dzisiaj znowu maluch dał nam popalić w nocy, w dzień śpi jak suseł a od 1 do 6 ..masakra. Dobra rada dla finiszujących
NIE SMUTKOWAĆ ŻE SIEDZICIE I SIE NUDZICIE! SPAĆ ILE WLEZIE BO PÓŹNIEJ BEDZIECIE SIĘ MODLIĆ O TAKĄ MOŻLIWOŚĆ
Podziel się: