reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fasola...nakrec filmik ja mala kopie, bedzie miala fajna pamiatke a poza tym nasze ryjki sie uciesza jak wrzucisz to jakis fajny filmik:-)

ej wygoncie mnie do nauki!:laugh2:

reklama
Spaaaaaaaać...

Domisia poszła grzecznie spać o 11 (czyli bez płaczu i histerii i nie ma cycu), czyli mogłam się położyć obok jeszcze nie śpiącego męża. I co? Dwa wariaty zamiast pójść spać zaczęły się gimnastykować. Owszem, nie na całego, ale i tak nam zeszło.... a więc...

Spaaaaaaaaaaaać

ja też chcę spać, obudziłam się o 12, a własciwie mąż mnie obudził, a teraz znowu oczy mi się zamykają. Ale dziś już musze odbębnić ten test na francuski, bo Amelcia czeka grzecznie aż mama się zapisze do szkoły ale pewnie długo nie poczeka :).
A u mnie noc burzliwa, chcialam się spakować i wyjśc, eh te hormony obiece, teraz ja sobie o tym myślę to się smieję, a mąż miał niezłego stracha, ale przynajmniej wiem, że mu zależy. Eh wredota ze mnie ;-)

Sil, Neciuszka, Dziurka, Ael, Fasolka, Fifka, Lamia i Atanek (chyba o nikim nie zapomniałam) razem z mężem i przede wszystkim Bartusiem bardzo dziękujemy za piękny prezent!! A raczej prezenty! Kocyk przepiękny! Zdjęcie w ogóle nie oddaje uroku tego kocyka! Pięknie będzie pasował nam kolorystycznie do wózeczka :-) żółwik świetna sprawa, młody będzie zachwycony, smoczek na pewno się przyda, no i kubeczek.... już zapowiedziałam małżowi, ze jak mi go potrzaska to ubiję :-p

Jeszcze raz dziękuję, i przepraszam za kłopoty ze zmianą imienia :-p ja dopiero jak Neciuszka poprosiła mnie o adres to sobie uświadomiłam co narobiłam :-p
nie bedziesz zla ale tak mi sie ten zolwik podobal ze kupilam sobie tez ;-) czekam za przesylka ;-)

Ale moja Lusija dzisiaj kopie, już sama nie wiem, o co jej chodzi :-) kopie co prawda spokojnie, ale dość często w środku dnia :-)

Moja mnie nagle kopnęła w okolice wątroby...zabolało, aż się herbatą polałam....Dobrze, ze jest jeszcze mała, bo jak bym mnie tak kopnęła w 7 miesiącu to bym się chyba popłakała...

no skończyłam tą głupia strone do allegro, i jestem wypompowana intelektualnie :crazy:, teraz wpierdzielam mandarynki.

a mi wyjątkowo sie nie chce spac, to mnie cieszy tylko w nocy mnie to strasznie męczy

neciuszka: jak tam pizzza przyszła ?;-)

w ogóle wszystkiem nam czast tak leci ze szok

Ostatnia edycja:
Madziu proszę, w ogóle wszystkie mamuśki i ciężarówki popatrzcie na ten kalendarz skoków rozwojowych w ciągu pierwsze roku, oczywiście podane wszystko w tygodniach

skokiou8im61se8.jpg

Boziu już dawno mój facecik nie był taki uśmiechnięty. Cały dzień dzisiaj śmieszek. No w końcu dojada się przy każdym karmieniu jupi! A jaki bandzioszek się zrobił! Matka szczęśliwa i synek też :-)

reklama
Hej babeczki:)
JA tak na chwilkę. Dzisiaj znowu maluch dał nam popalić w nocy, w dzień śpi jak suseł a od 1 do 6 ..masakra. Dobra rada dla finiszujących
NIE SMUTKOWAĆ ŻE SIEDZICIE I SIE NUDZICIE! SPAĆ ILE WLEZIE BO PÓŹNIEJ BEDZIECIE SIĘ MODLIĆ O TAKĄ MOŻLIWOŚĆ:-D

Do góry