reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
sun ja zawsze miałam cykle 28dniowe a tu dzieki temu ze bylam w trakcie u giinka to mi powiedzial jak pecherzyk wyglada i dotego robilam testy bo nie ma 100% pewnosci kiedy peknie wiec gdyby nie ginek i tetsty i wykres to w zyciu bym sie nie spodziewala ze sie uda zajsc bo bym byla przekonana ze sie nie udalo w 28 dc a tu ledwo co po owu bylo ;-) wiec cialo robi psikusy trzymam sun &&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a wiecie co poprawia humorek poszlam na strych zobaczyc co zostalo wyprane i jak to superowo wyglada te ciuszki i skarpeteczki ;-) opjoj rozczulilam sie ;-)

Ja dzisiaj dostałam komplet bezrękawnik i bluzeczka a do tego opcja skarpetki albo rajstopki - rozmiar 74 bomba to wygląda.
Ja to w ogóle muszę kupić sobie taką rozkładaną suszarkę do ubrań, albo nawet 2 bo tego pranka trochę bedzie, to sobie je na strych zaniosę i nie będę musiała do góry się ciągnąć żeby na sznurki ten arsenał wieszać.

Ostatnia edycja:
hej kochaniutkie...ale mam dzis super humor!:-) odebralam wyniki badan i wyszlo, ze TSH spadlo mi z 3,8 do 2,6!!!!:rofl2: zwariowalam ze szczescia...bo spadlo samo z siebie co oznacza, ze chyba nie jest ze mna tak zle:-D
Neciuszka...a ty robisz obliczenia statystyczne do prac mgr? przepisujesz moze do eksela wszystko?bo ja kogos takego potrzebuje
Sun...ja tez w nastepnym cyklu kupie sobie testy owu...chcialabym sprawdzic czy mam ta owulacje czy nie...

ja dzwoniłam na usg się umówić żeby raz jeszcze dokładne zrobić no i może wtedy się ładnie zapozuje do zjdęć i 3D będzie to masakra z terminami jest u gościa.

Fasolka ja właśnie sobie taką suszarkę specjalnie kupiłam narzeczy małego :tak: super sprawa na takie tycie ubranka...

Milia gratuluję!! To w takim razie moze niedługo fasolka się pojawi!!!! :-D Super wieści :tak:

Netka a na kiedy cię umówił?

Ja właśnie zrobiłam pranie, troszkę ogarnęłam i teraz odpoczywam. Dzisiaj albo piątek najprawdopodobniej pójdę do szpitala (albo dzisiaj po ktg jeśli coś tam wyjdzie - a powinno. Albo w piątek bo wtedy mam wizytę u swojej gin i będę prosić o wywołanie porodu)

reklama
Do góry