reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

sergeevna to tak po cichu gratuluje, dawaj znac jak zrobisz testa wczesniej, bo przeciez zrobisz, ciekawosc wezmie gore heheheheheh
agusia jak to mozliwe ze nie mialas @ przez 10 miesiecy???? A czemu wczesniej nie poszlas do lekarza tylko czekalas prawie rok??? Chyba ze poszlas, w sumie nie wiem.

reklama
No jak to ???? Ale przeciez mogli ci jakos ja wczesniej wywolac, masakra z tymi lekarzami, tyle czasu zmarnowanego. Ale czy przy PCOS zatrzymuje sie @, myslalam ze sie nie jajeczkuje ale to nie znaczy ze @ sie musi zatrzymac, podaj jakies szczegoly, wszystko co ci powiedzieli lekarze, to moze pomoc innym dziewczynom

Witajcie dziewczyny:)
Więc u mnie sytuacja wygląda tak, niestety w niedziele, w 28dc dostalam@ ;/ ale spodziewałam się tego, tym bardziej ze wieczorem w 27dc mierzylam temp i już byla niska 36,7, a nastepnego dnia 36.6 wiec wstałam, poszłam do kibelka i @.
Stwierdziłam trudno się mówi i stara się dalej:p
Zapalenie pecherza meczy mnie dalej, mimo ze łykam jakies tam tabsiki od paru dni, od 2 tygodni zawsze wstaje w nocy siusiu...;/ nieprzyjemne to zapalenie i nie życzę nikomu...
przed @ zaczęły mnie pobolewać cycuchy, czego wcześniej nigdy nie miałam i o dziwo pobolewają mnie dalej...
a co dla mnie najdziwniejsze, okres skończył się po 1,5-2 dniach... więc wczoraj zdziwiona zmierzyłąm sobię temp, i 37,3... dzisiaj 37,5....
i to chyba nie jest normalne prawda?:dry:

@ występuje nieregularnie ( ja potrafiłam przez 2-3 miechy nie mieć przed anty) przez co owulka jest rzadko. Obecny gin chce najpierw wyregulować mi @, a potem dzidziuś:-). I mam trądzik na buzi co zbyt ładnie nie wgląda. Nic więcej u mnie jak na razie nie znalazł.

lillydelux- zrob tescik, a mocny miałaś @ czy taki delikatny, bo może to plamienia? no chyba ze to przez to zapalenie pecherza i przez tabsy.
Agusia8426- działaj z badaniami i niech ci lekarz wszystko ladnie wyreguluje i przeze wszystkim niehc dokladna diagnoze postawi co do PCOS. Ja tez slyszłam ze przy PCSO za cykle wydluzone ale ze zatrzymuje to nie. A miałas jakies badania hormonalne juz robione?

liliederux - jak dziewczyny mówia zdrób tescik - bo moze akurat - taka temp po @ nie jest normalna, nic tylkoo lec do apteki i strzelaj z testa - zeby wiedziec czy to to czy nie to :)

sergeevna trzymam kciuki bardzo mamcno i mam nadzieje ze to to, dawaj znac jak juz tescior zrobisz bo palce zjem ;)

reklama
agusia witaj u nas i zycze zeby starank abyły jak najkrótsez.

Tez nie rozumiem jak lekarze mogli tak długo czekac z zatrzymana miesiaczka - no ale nic najwazniejsze ze juz jest wywołana i jest, takze samych sukcesów teraz zycze ;)

Do góry