reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Trzymajcie &&& za moje staranka, na forum bede dopiero w sobote, bo wczesniej nie bede miala dostepu do netu.

Te ktore mjaa plodne niech sie plodza,
te które już po to iech oczekują,
a te które w trakcie @ niech sie nie smutaja :D buzka

hejka!
ale tu puuuchy dzisiaj, no laski, co z Wami ???
Wszystkie się tak starają ??? mam nadzieję, że nie postanowiłyście szturmem odejść z forum ?? ;p

Serg, trzymam kciuki żeby to były objawy fasolkowe ! i nie rób testu wcześniej, bez sensu, zaczekaj do poniedziałku :)

ja jestem usprawiedliwiona, pieklam sernik klasyczny, temu mnie nie bylo chwilowo.
Dalej plamie, wiec u mnie nudy, zaopatrzylam sie w termometr elektr, wiec przyszly cykl bedzie dokladniejszy

Czesc dziewczynki:-)
Ja wróciłam właśnie z pracy,dobrze ze dzisiaj juz czwartek jeszcze tylko jutro i weekendzik wolny:-) Chciałabłym testowac 24, ale boje sie ze nic nie wyjdzie i bede miala doła, a z drugiej strony jakby wyszly II kreseczki to bylby cudowny prezencik dla mnie i mezusia. No ale jeszcze troche zostało wiec sie zobaczy:-)
Agusia8426 Dobrze ze robisz juz badania, oby szybko wszytsko ci wyrównali i bedzie dobrze:-)
amalfi serniczek pyszne ciacho, tez bede robić, ale dopiero na swięta, jak dla mnie to najlepsze ciasto :-)

reklama
Do góry