reklama
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
acha anuszka zapomniałam dodac ze mnie macica bolała na owulke - jak robiłam kiedys badanie macicy to własnie taki bol mniałam jak owulka byla tuz tuz
Kwiatuszk - idz do lekarza na usg do wcipne jesli cie to niepokoji bo nie ma co gdybac, i bedziesz wiedziala czy wszystko jest oki w brzuszku zeby siebie uspokojic
Ja wstałam jakis czas temu dzis mam wolne takze trzeba porobic wszystkie te rzeczy których nie mozna zrobic jak sie pracuje , takze zaraz dupsko ubieram i lece ;P
Kwiatuszk - idz do lekarza na usg do wcipne jesli cie to niepokoji bo nie ma co gdybac, i bedziesz wiedziala czy wszystko jest oki w brzuszku zeby siebie uspokojic
Ja wstałam jakis czas temu dzis mam wolne takze trzeba porobic wszystkie te rzeczy których nie mozna zrobic jak sie pracuje , takze zaraz dupsko ubieram i lece ;P
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
mnie tez juz boli kilka dni jak chcecie to moze cie ocenic moj wykres na 28dni pod takim samym nickiem
Julieet, jajeczko z vegetą (niezadużo, żeby nie było za słone) roztrzepać, podgotowany, ostudzony kalafior obtoczyć w jajeczku a potem w mące wymieszanej z bułeczką tartą i potem do głębokiego oleju na parenaście sekund i gotowe a jekie pyszne (podpatrzone w Sfinx-ie).
reklama
Podziel się: