reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Anuszka, ja niestety nie pomogę bo nie używam wiesiołka i nie3 znam się na tym. Może ktoś od nas będzie wiedział. Trzymaj się.

reklama
acha anuszka zapomniałam dodac ze mnie macica bolała na owulke - jak robiłam kiedys badanie macicy to własnie taki bol mniałam jak owulka byla tuz tuz

Kwiatuszk - idz do lekarza na usg do wcipne jesli cie to niepokoji bo nie ma co gdybac, i bedziesz wiedziala czy wszystko jest oki w brzuszku zeby siebie uspokojic ;)

Ja wstałam jakis czas temu dzis mam wolne takze trzeba porobic wszystkie te rzeczy których nie mozna zrobic jak sie pracuje ;) , takze zaraz dupsko ubieram i lece ;P

nie no na owulke tak ale nie az taki
zwijałam sie az z tego bólu i dop tabletki mi pomogły
dzis to samo ale juz mniej

Julieet, jajeczko z vegetą (niezadużo, żeby nie było za słone) roztrzepać, podgotowany, ostudzony kalafior obtoczyć w jajeczku a potem w mące wymieszanej z bułeczką tartą i potem do głębokiego oleju na parenaście sekund i gotowe a jekie pyszne (podpatrzone w Sfinx-ie).

reklama
Do góry