reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ale mnie naszło na kalafior chyba jutro to zroie a linka wkleje jutro bedzie jedna temp wiecej
amalfi
Witajcie w klubie plamiacych tym razem!!!! Ja wlasnie od dzisiaj plamie, 22dc i juz nie mam sily!!! Ide chyba spac!!!!Te plamienie są do d***, tylko człowiek się stersuje albo nakręca.
Ja tak robie brokuly tez, zdrowsze i nie ma skutkow ubocznych jak po kalafiorze;-) hehhehehe
Ostatnia edycja:
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Dziewczyny, u mnie dzisiaj 27 dzień cyklu, mam 4 dni do @ (albo nie...). No i dzisiaj się wybitnie dziwnie czułam... W pracy miałam spokój, więc obserwowałam siebie, "co się dzieje"... Wczoraj lekko zaczęło mnie boleć podbrzusze, tak jak boli na @, tylko słabiej, no i ciągle z tą samą siłą od kilku dobrych dni pobolewa krzyż... Dzisiaj brzuszek bolał z tą samą siłą co wczoraj (lekko), ale do tego doszło "pikanie" w jajnikach (godzinę w jednym, przerwa, godzinę w drugim - i tak się zmieniały...). Miałam też ostatnio dziwne uczucie na udach, jakby mnie pachwiny ciągnęły, ale nie byłam pewna, czy to to... Dzisiaj już ewidentnie to SĄ pachwiny ;-) Cycuchy też pobolewają, ale lekko i są w miarę spokojne, a w poprzednim cyklu o tej porze bolały tak, że chodzić nie mogłam ;-) No i wkładki muszę nosić, bo baaaardzo mokro już od kilku dni i to taka wodnista, biała wydzielina... A do testu jeszcze 5 dni!
Powiedzcie, że to dobrze...
Powiedzcie, że to dobrze...
amalfi
W 14dc chyba, ale nie sadze zeby brazowe plamienie bylo implantacyjnym, ja jestem ok 6dni przed spodziewana @, u mnie to normalne ze juz plamieAmalfi......... a może to jest plamienie implantacyjne w Twoim przypadku. W którym dniu miałaś owu?
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Devi, no ewidentnie kusisz :-) Pogratuluj koleżance Tez o tym myślałam, ale z drugiej strony chciałabym poczekać jeszcze żeby był bardziej wiarygodny do dnia @... A to dopiero w poniedziałek!
Staram się, nie nakręcam sie bron boże i nie wymyślam sobie nic, bo wiem, jakie później są tego skutki - płacz i smutek w dniu @... Ale ja naprawdę się "dziwnie czuję" i od 2-3 dni chodzi mi po głowie tylko jedna myśl...
Amalfi, ja nigdy nie miałam problemów z plamieniem, więc nie pomogę, przykro mi
Staram się, nie nakręcam sie bron boże i nie wymyślam sobie nic, bo wiem, jakie później są tego skutki - płacz i smutek w dniu @... Ale ja naprawdę się "dziwnie czuję" i od 2-3 dni chodzi mi po głowie tylko jedna myśl...
Amalfi, ja nigdy nie miałam problemów z plamieniem, więc nie pomogę, przykro mi
reklama
Agusia8426
Hej ja i mój narzeczony zamierzamy zacząć staranka po nowym roku:-). Chcemy to zacząć przed ślubem (planujemy na 2011). Lakarz ma podejrzenie że mam PCOS. Miałam już 2 wizyty. Teraz znów jestem na Luteinie. Przez 10 miesięcy nie miałam @, po odstawieniu anty.
Podziel się: