reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Te plamienie są do d***, tylko człowiek się stersuje albo nakręca.
Witajcie w klubie plamiacych tym razem!!!! Ja wlasnie od dzisiaj plamie, 22dc i juz nie mam sily!!! Ide chyba spac!!!!
Ja tak robie brokuly tez, zdrowsze i nie ma skutkow ubocznych jak po kalafiorze;-) hehhehehe

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, u mnie dzisiaj 27 dzień cyklu, mam 4 dni do @ (albo nie...). No i dzisiaj się wybitnie dziwnie czułam... W pracy miałam spokój, więc obserwowałam siebie, "co się dzieje"... Wczoraj lekko zaczęło mnie boleć podbrzusze, tak jak boli na @, tylko słabiej, no i ciągle z tą samą siłą od kilku dobrych dni pobolewa krzyż... Dzisiaj brzuszek bolał z tą samą siłą co wczoraj (lekko), ale do tego doszło "pikanie" w jajnikach (godzinę w jednym, przerwa, godzinę w drugim - i tak się zmieniały...). Miałam też ostatnio dziwne uczucie na udach, jakby mnie pachwiny ciągnęły, ale nie byłam pewna, czy to to... Dzisiaj już ewidentnie to SĄ pachwiny ;-) Cycuchy też pobolewają, ale lekko i są w miarę spokojne, a w poprzednim cyklu o tej porze bolały tak, że chodzić nie mogłam :dry: ;-) No i wkładki muszę nosić, bo baaaardzo mokro już od kilku dni i to taka wodnista, biała wydzielina... A do testu jeszcze 5 dni! :dry:

Powiedzcie, że to dobrze...

wyglada na dobrze :) trzymam kciukasy &&&&&&

i nie chce cie kusic ale dzis moja kolezanka zrobiła test 4 dni przed @ i wyszla jej druga delikatna ale wyrazna krecha :)

Devi, no ewidentnie kusisz :-) :laugh2: Pogratuluj koleżance :tak: Tez o tym myślałam, ale z drugiej strony chciałabym poczekać jeszcze żeby był bardziej wiarygodny do dnia @... A to dopiero w poniedziałek! :sad: :dry:

Staram się, nie nakręcam sie bron boże i nie wymyślam sobie nic, bo wiem, jakie później są tego skutki - płacz i smutek w dniu @... Ale ja naprawdę się "dziwnie czuję" i od 2-3 dni chodzi mi po głowie tylko jedna myśl... :laugh2:

Amalfi, ja nigdy nie miałam problemów z plamieniem, więc nie pomogę, przykro mi :sad:

reklama
Hej ja i mój narzeczony zamierzamy zacząć staranka po nowym roku:-). Chcemy to zacząć przed ślubem (planujemy na 2011). Lakarz ma podejrzenie że mam PCOS. Miałam już 2 wizyty. Teraz znów jestem na Luteinie. Przez 10 miesięcy nie miałam @, po odstawieniu anty.

Do góry