reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

k-rolcia, gratulacje ;) ja juz mam to za sobą, ehh, kiedy to było ;) ale wyobrażam sobie co za ulge teraz czujesz ;)

u nas dzis tez zimno, -5 rano było

Dzis mam 15dc, jajnik bolał mnie 2 dni temu i od tego czasu nie daje znać, wiec ciekawe co tam sie dzieje. Owulacji jeszcze nie czułam, ostatnio mialam jakoś 15, 16 dc wiec czekam.

reklama
malinowy a robilas testy owulacyjne???? Albo mierzylas tempke??
Umylam drugie i ostatnie okno, ide przebrac posciel

Dziękuję Wam serdecznie :) :* ulga jest spora i dopiero teraz mogę cieszyć się tym co mam :)
dotka ja miałam już jakiś czas temu i niestety nie pamiętam dokładnie. Teraz jestem w pracy więc spojrzeć w papierki mogę dopiero wieczorkiem. Ale na pewno będzie dobrze, trzymam &&&

nie mierze, nie robie testów, zawsze wiem kiedy jest owulka, czułam tez 2 razy ze jej nie było. po roku obserwacji doszlam do wprawy :) tzn tak mi sie wydaje hehe

ja akurat tez tak mam ze w dniu owulki i dzien przed boli mnie brzuch gin potwierdzila z to owulka ale czytalam ze niektore kobiety boli przed owulka brzuch a niektore po i mowila mi gin ze nalepiej sie bzykac jak jest skok i dzien przed skokiem

Witam dziewczynki,

Dotka trzymam kciuki, będzie dobrze.
K-rolcia serdeczne gratulacje
A co tam u testująych?

Ja dzisiaj zostaję sama do niedzieli.
Miłega dnia Wam życzę.

reklama
dotka trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze;)
K-rolcia wielkie gratulacje, ja jeszcze niestety jestem przed;/
malami nie testuj wczesniej, to tylko niepotrzebne stresy
amalfi pracusiu, ja tez chce czystych okien, ale czasu brak. narazie posprzatalam cala reszte;)
devi trzymam kciuki za mikoljakowy prezencik;)
oczkujaca wpadaj czesciej jak bedziesz mogla!!;)
malinowy sen moze w tym cyklu ow byla wczesniej, albo jest teraz i po prostu jej nie czujesz..skoro staranka sa caly czas, to bedzie dobrze!
martamila a jak u Ciebie w tym cyklu;) ?

Dawno zadnej fasolki nowej nie bylo;(
Ja juz w pracy. Mnie znow boli jajnik, a dzis mam 30dc, takze zupelnie nie wiadomo, co to oznacza, a testowac chyba bede jednak w niedz najwczesniej, bo jutro nie ma sensu...

Do góry