dotka85
Fanka BB :)
Czesc kochane, u mnie narazie bez śniegu, ale ponoć jutro ma sporo spaść, oby im sie nie sprawdziły prognozy bo ja jeszcze nie mam kół w aucie zmienionych
Oczekusia widzisz przejrzałam Cie na wylot jak piszesz, mój Ty nocny marku
Miss najlepsza mikstura na noc to mleko + przecisnety przez praske ząbek czosnku, troszkę imbiru i troszkę kurkumy (przyprawy juz sproszkowane np z kamisa) + łyżka miodu, podgrzewać ale nie mocno gorące bo potem miód traci swe właściwości, na koniec przecedzić przez siteczko żeby czosnku sie pozbyć. A i moczyć 3 razy dziennie nogi w gorącej wodzie !!!
Chyba tym basenem się zaprawiłas
Ja juz po kawusi, oczyiscie coś słodkiego musiało być, czyli muszynek bo został mi ostatni kawałek.
A dziś po pracy zabieram się do robienia tego wafla z masą
Oczekusia widzisz przejrzałam Cie na wylot jak piszesz, mój Ty nocny marku
Miss najlepsza mikstura na noc to mleko + przecisnety przez praske ząbek czosnku, troszkę imbiru i troszkę kurkumy (przyprawy juz sproszkowane np z kamisa) + łyżka miodu, podgrzewać ale nie mocno gorące bo potem miód traci swe właściwości, na koniec przecedzić przez siteczko żeby czosnku sie pozbyć. A i moczyć 3 razy dziennie nogi w gorącej wodzie !!!
Chyba tym basenem się zaprawiłas
Ja juz po kawusi, oczyiscie coś słodkiego musiało być, czyli muszynek bo został mi ostatni kawałek.
A dziś po pracy zabieram się do robienia tego wafla z masą