reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczynki, zero testujacych?
A co do wczorajszego wypadu do sushi.. Aaaa nie smakuje mi to. Dobrze ze same bylysmy w lokalu bo plakalysmy ze smiechu to jedzac, jak dla mnie za wielkie kawalki na raz i wogole ta skoraaa co to jest cholercia :) Ale wieczor mily

reklama
amalfi- a ty co??? syndrom wicia gniazda ?? nie chcesz posprzatc tez u mnie :D

Nie chce!!!! Bo teraz mam czas bo mojego nie ma, a potem jak wroci to bede zajeta bara bara z nim, wiec nie bede miala czasu na swiateczne porzadki hehe. Wiec umylam juz okna i juz mam to za soba zaslony sie piora, a firanki powiesze w przyszlym tyg narazie bedzoiemy bez, mieszkam wysoko wiec mam to gdzies.

amalfi- a ty co??? syndrom wicia gniazda ?? nie chcesz posprzatc tez u mnie :D

hahhahahah dobre devi sie usmiałam jak to przeczytalam - syndrom wicia gniazda

Lilou - kuruj sie słonce, zdrowiej szybciutko nam tutaj, no i na te zdjatka czekamy musi byc przepieknie

Dotka kochana, nie martw sie i trzymam kciuki cala para zeby sie wchłonała

Zoszka mnie zawsze jajnik - ten z ktorego była owu przed @ boli, ale trzymam kciuki zeby do ciebie sie wiruski przyplatały

Devi - no to musisz choinke juz ubierac jak chcesz ten pprezencik mikołajowy m dac - moze to szczescia troszke przyniesie

My bedziemy w tym roku swierza kupywac na swieta - pierwszy raz - bo tak zawsze sztuczna ale ja na szczescie wyrzucilam jak sie przeprowadzalismy;D

Ja niedawno wstałam i na zakupy zaraz sie wybieramy - bo w lodowce echo tylko sie odbija ;D
Kawe na szybko pije.

Amalfi u mnie tez @ przyszła wczoraj w nocy - takze w kupie siła hahahahhahahah

Hej dziewczynki, zero testujacych?
A co do wczorajszego wypadu do sushi.. Aaaa nie smakuje mi to. Dobrze ze same bylysmy w lokalu bo plakalysmy ze smiechu to jedzac, jak dla mnie za wielkie kawalki na raz i wogole ta skoraaa co to jest cholercia :) Ale wieczor mily

Ja uwielbiam sushi - niekiedy sama zrobie ale to zaduzo roboty tak w domu, a tu nie ma zadnej dobrej restauracji - zreszta nawet jakby była to mój m nie przepada takze klapa ;(

oczekujaca to troche nas bedzie w tym cyklu bzykajacych sie w tym samym czasie hehe, oj bedzie wesolo na watku......hihihihihih

Witam się ... poczytałam co zesta tu naskrobały... Jakon mam dzisiaj lenia nic mi sie nie chce... a wczoraj zrobiłam torcik wisniowy.. a za chwile biore sie za sernik... bo jedziemy dzisiaj po poludniu do rodzicow.. bo tata Andrzej to trzeba poswietowac troche :)

Oczekusia dziekuje za kciukaski na pewno sie przydadza, napisz mi jeszcze jak Ci sie mieszka w nowym miejscu :)

Jeera przebije Cie, moj tata tez Andrzej a na dodatek urodzony 0 listopada, wiec ma 2 w 1 :D U nas imprezka w niedziele

oczekujaca to troche nas bedzie w tym cyklu bzykajacych sie w tym samym czasie hehe, oj bedzie wesolo na watku......hihihihihih

Oj bedzie bedzie - az forum bedzie skrzypiało hahahhahahahahahhaha, paraz spad komp wychodzila i wogole

Dotus nowe mieszkanko super!!!!!!!!!!Bardzo jestesmy zadowoleni z tej zmiany, wieksze i nowoczesniejsze.

Zakilka lat napewno na domek zmmienimy bo jednak ogródek :D
A kciukasy to nawet w pracy bede trzymac ;D

Jeeera - daj troche - ale bym cosik słodkiego zjadła - i moja @ tez :D

Jeera przebije Cie, moj tata tez Andrzej a na dodatek urodzony 0 listopada, wiec ma 2 w 1 :D U nas imprezka w niedziele

no to fajnie ma :) moj ma rozłożone.. urodziny m w lutym :)

Jeeera - daj troche - ale bym cosik słodkiego zjadła - i moja @ tez :D

no to wpadaj do mnie :) slodkosci u mnie dostatek dla kazdego starczy :)

Orange-Tort-Cake.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry