reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Devi napisała, że jest z Jagodna a to właściwie sąsiednia dzielnica.
A Ty Dotka w takim razie wpadaj na kawkę :-) A przy okazji - do jakiego gina z brochowa chodzisz?
U mnie nadal testy nie wskazują owulki i tempka też nie skacze, mam nadzieję, że to nie będzie cykl bezowulacyjny.
Wasze pieski cudne, ale ja też jestem raczej z kociar :-)

Ktoras mi pisala ze wlasnie jest z Jagodna, ale jako ze dopiero dolaczylam to jeszcze mi sie mylicie wiec sorka

Madzitka spr priv :)

Sliczne wszystkie pieski. Ja nie mam sie czym pochwalic...

Malwinka mnie tez tak w sumie pobolewa na @ i jestem podlamana, ale z drugiej str praktycznie tak samo boli jak sie zagniezdza zarodek [przynamniej mnie] wiec moze nie wszystko jeszcze stracone u nas...

A co do sushi, to ja nie przepadam. Nie odpowiada mi struktura glona na jezyku;p Zreszta nie lubie surowych ryb za bardzo...

witam was juz dzisiaj mnie nie boli brzuch ani @ nie ma

reklama
dziewczyny ja malo pisze,bo czuje się fatalnie..
ale staram się być na bieżąco,ale bym się położyla spać....a tu się nie da, bo córka rozbrykana:baffled:
więc mało pisze

Do góry