reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a gdzie na Jagodnie, to może się tam wybierzemy :D

a wiesz, na takie osiedlu co cztery pory roku sie nazywa...tylko trzeba sie wczesniej umawiac bo to takie sekretny lokal..z poufnych informacji wiem ze jutro bedzie tam serwowane sushi...narobiłyście mi smaka i juz sie nie moge doczekac :D

watek psiar?
fajnie
ja kociara jestem :D

reklama
Sliczne wszystkie pieski. Ja nie mam sie czym pochwalic...

Malwinka mnie tez tak w sumie pobolewa na @ i jestem podlamana, ale z drugiej str praktycznie tak samo boli jak sie zagniezdza zarodek [przynamniej mnie] wiec moze nie wszystko jeszcze stracone u nas...

A co do sushi, to ja nie przepadam. Nie odpowiada mi struktura glona na jezyku;p Zreszta nie lubie surowych ryb za bardzo...

Dobry wieczor!
Ja z pracy przyszlam jakis czas temu. Widze ze watek o zapladnianiu zmienil sie w male zoo hehe. Ale to dobrze, bo jak sie przestaje myslec o robieniu dzieci, to sie je szybciej zrobi, tak od niechcenia, przypadkiem... No

Czesc Dziewczyny

Dotka juz mnie znasz na wylot hahahahhahahahhha
Wiesz ze jak sie nie odzywam to zalatana w pracy :-) bo tak bym chociaz słowo piskła.
Padnieta jak nie wiem - ale tak zawsze przed @ to znaczy ze juz za rogiem:wściekła/y:

Pieski cudowne - tez bedziemy w przyszłym roku kupowac - chcemy tylko poczekac do przyjazdu z polski, bo nie ma sensy malucha z kims na 2 tyg zostawiac - jak juz bedzie wiekszy to nie ma problemu.

Jak tam tesciki dziewczynki????
Trzymam kciuki zeby wiecej fluidków było;-)

cześć Laski
u nas białe dachy,ale fajnie tak świątecznie.
pewnie od 1 grudnia będą świecić się światełka na ulicach- wtedy to tak pięknie wygląda:) może wrzucę z tamtego roku kilka oświetleń...
mnie gardło boli i jestem ni teges...ale trza się kurować...
@ prawie się skończyła,mierzę dziś temp a tu 37,00- pewnie przez to że się źle czuje i jakieś grypsko.

a kiedy ubieracie choinkę??
bo ja chyba w okolicach Mikołaja:D bo się doczekać nie mogę

czesc:-)
U mnie świeci piękne słońce, niebo jest bezchmurne, no ale mrozik rano był -7 , brrrrr.:-D
U mnie chyba owulka juz sie odbyła,wczoraj na teście owu 2 mocne krechy,a jajnik kół mnie tak mocno że myślałam że sie nie ruszę.Działaliśmy i wczoraj i przedwczoraj, wiec zobaczy sie co będzie.Teraz tylko długie oczekiwanie.
Co do piesków, ja tez jestem psiara i zawsze miałam pieska, jak mieszkałam z rodzicami,ale odkąd mieszkam w mieszkaniu w Kraku , to niestety nie mam pieska i raczej sie nie zapowiada żebym miała, bo któż by sie nim zajął jak nas nie ma całymi dniami.

Kuruj się lilou83, polecam sok malinowy z wodą i mleko z czosnkiem na gorąco + miód do tego - To działa:tak:.Zdrówka!!!!

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry :)
malami- widze ze z owulka idziemy prawie równiutko...ja planuje zatestwoac na 06.12..może Mikołaj podaruje mi preznte :D
lilou- od córki się zaraziłaś?? biedactwo...kuruj sie kochana :)

Ja dziś w pracy tylko do 12 potem lece na zjazd absolwentów do LO :D

reklama
devi - ja chyba nie będę testować wcześniej, może starczy mi siły żeby wytrzymać do terminu @.Przedewszystkim sie nie nastawiam bo obiecaliśmy sobie w tym miesiącu pełen luz i nie przejmowanie się.;-)

Do góry