reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja nie testuje bo nie czuje zebym zaciazyla, czuje jakbym miala dostac @ albo juz dostala. Nie mialam zamiaru testowac, ja nie zajde szybko. O ile w ogole zajde!!! Przez duphaston moze mi sie przesunela, nie wiedzialam ze nie wolno go brac jak @ przyjdzie.

reklama
Witam wszystkie Staraczki - jeśli pozwolicie i ja chciałabym do Was dołączyć, od 2 miesięcy jestem Żoną a teraz jest pierwszy cykl, w którym staramy się o dzidzię.
Wiem, że nie zawsze jest to taka prosta sprawa, ale mam nadzieję, że staranka będą owocne, a jak nie to przynajmniej przyjemne :)
Trzymam kciuki za wszystkie testujące jutro i w najbliższych dniach!

Cóż mogę napisać o sobie - jestem z Wrocławia, po studiach otworzyłam swoją mała firmę i obecnie pracuję na własny rachunek. Od 2 miesięcy łykam folik, zrobiłam podstawowe badania i tyle... Mierzę też tempkę i od jutra chcę spróbować testy owulacyjne. Zobaczymy :-)

Bralam duphaston przez 10 dni. I w ostatni dzien jak mialam brac to @ przyszla i nie wiedzialam co zrobic i wzielam jeszcze tago duphka i przestalam krwawic, ostatniej tabletki juz nie wzielam. ale zamiast @ mam plamienia teraz.

malwinka ale to wszystko romantyczne, on tez cie kocha, nie spieprz tego!!!! Po 7 latach nie wraca sie tak szybko, po 7 miesiacach moooze, ale nie po latach!!!
Wiesz co ja nie mam zamiaru tego spieprzyć zobaczymy co będzie dalej

a ja nie wiem czy będę jutro testowała... dziś zrobiłam test i jest I (ale popołudniowy mocz)
mój małż zauważył, że mam większe piersi, takie nabrzmiałe...ciekawe co? ja w sumie sama nie wiem...
a jak się ma te plamienia przed @ i ten niski progesteron, to co to oznacza dla takiej staraczki jak ja?
Malwinka91 ciesze się, że tak wyszło ... powodzenia i miłego godzenia się, to w kłótniach jest najlepsze :D

Bralam duphaston przez 10 dni. I w ostatni dzien jak mialam brac to @ przyszla i nie wiedzialam co zrobic i wzielam jeszcze tago duphka i przestalam krwawic, ostatniej tabletki juz nie wzielam. ale zamiast @ mam plamienia teraz.

malwinka ale to wszystko romantyczne, on tez cie kocha, nie spieprz tego!!!! Po 7 latach nie wraca sie tak szybko, po 7 miesiacach moooze, ale nie po latach!!!

a ja nie wiem czy będę jutro testowała... dziś zrobiłam i jest I (ale popołudniowy mocz)
mój małż zauwazył, że mam większe piersi, takie nabrzmiałe...ciekawe co? ja w sumie sama nie wiem...
a jak się ma te plamienia przed @ i ten niski progesteron to co to oznacza dla takiej staraczki jak ja?
Martusia91 ciesze się, że tak wyszło ... powodzenia i miłego godzenia się, to w kłótniach jest najlepsze :D
Mój mnie ciągnie już do łóżeczka ale ja jak narazie nie mam ochoty jeszcze się kłaść.
On ogląda film a ja co mam patrzeć na film wole jeszcze chwile z wami popisać

anuszka ja nie mam pojecia, ja sie dowiedzialam ze musze uregulowac gospodarke hormonalna po tabletkach anty i temu lakam hormony, i jeszcze nie miewalam owulacji, pechole mi nie rosly. A co tzn wszystko to nie wiem, musialam zaufac mojej gince.
madzitka dzieki za dawke optymizmu, przyda mi sie, oj przyda...
malwinka
a ty czemu nie idziesz do swojego poprzytulac sie??? Ja bym sie poprzytulala ale jego tu nie ma, dopiero w niedziele sie poprzytulam

reklama
Do góry