reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Malwinka, nie przepraszaj, wygadaj sie, to dobrze robi ! Ja mysle ze sie ułoży wszystko.

tak poza tym, to czesc wszystkim ;-)

witam tez nowe staraczki, troche Was przybyło;-)

ja dzis dopiero co usiadłam i mam chwilke na nasze forum, cały weekend i dzisiejszy dzien w biegu, ale w miłym biegu wiec nie narzekam ;)

u mnie zaczynają sie płodne, ale w tym miesiącu mam zakaz bzykania :( jutro ide do gina po tabletki na mój niby stan zapalny... nie mam żadnych objawów, no ale niby cos tam jest nie tak i cały miesiąc spisany na straty :-(

Dziękuje kochana za pocieszenie

Malwinka, nie ma za co, ja wiem, że w zwiazku są gorsze i lepsze chwile, dużo dają wspólne rozmowy i umiejętnośc pojscia na kompromis. ja tez czasem sie z moim kłóce, potem sie porycze, on mnie przytuli, pogadamy i omówimy problem i jest ok ;)

ps. 7 lat jesteście razem??wow

Malwinka 7 lat to kawał czasu, myślę, że dacie radę i przetrwacie to!!! wszędzie zdarzają się gorsze chwile.... myślę, że każda z nas wie coś o tym....

m_sen szkoda...... :( no, ale zdrowie jest najważniejsze!

Malwinka91 no to dużo...
często się to wam zdarza?
mieszkacie razem?
my jesteśmy małż ponad rok, mieszkamy trochę ponad 4 lata, a znamy się też prawie 7 i też czasem jest ostro... ale nadal się kochamy
ja myślę, że nie ma ideałów ... nie ma miłości jak w filmach, to jest życie... pełne niespodzianek...
a ile masz latek jak moge wiedzieć?
myślę, że każda z nas wie coś o tym...
prawda to

Malwinka, nie ma za co, ja wiem, że w zwiazku są gorsze i lepsze chwile, dużo dają wspólne rozmowy i umiejętnośc pojscia na kompromis. ja tez czasem sie z moim kłóce, potem sie porycze, on mnie przytuli, pogadamy i omówimy problem i jest ok ;)

ps. 7 lat jesteście razem??wow
Tak 7 lat
Malwinka 7 lat to kawał czasu, myślę, że dacie radę i przetrwacie to!!! wszędzie zdarzają się gorsze chwile.... myślę, że każda z nas wie coś o tym....

m_sen szkoda...... :( no, ale zdrowie jest najważniejsze!
No ja mam taka nadzieje

Malwinka91 no to dużo...
często się to wam zdarza?
mieszkacie razem?
my jesteśmy małż ponad rok, mieszkamy trochę ponad 4 lata, a znamy się też prawie 7 i też czasem jest ostro... ale nadal się kochamy
ja myślę, że nie ma ideałów ... nie ma miłości jak w filmach, to jest życie... pełne niespodzianek...
a ile masz latek jak moge wiedzieć?
prawda to
Bardzo często nam się to zdaża mieszkamy ze sobą od 2 lat.
Ale jeszcze ślubu nie mamy już mamy wszystko wyszykowane co do ślubu w czerwcu 2011 będziemy małżeństwem.
Ja będę miała w styczniu 20 lat.

reklama
Do góry