reklama
Całkowicie się zgadzam.Malwinka 91,czasem w życiu zdarza się kryzys. Pozwól opaść emocjom a zobaczysz, że na wszysko spojrzysz z innej perspektywy. Wszystko się ułoży. Spokojnie.
Malwinka trzymam kciuki za dobre rozwiązanie sprawy
Malwinka91
Zaangażowana w BB
Mój ma 24 lata. Tak zaczęliśmy się spotykać jak miałam 13 lat i ta miłość przetrwałato młodziutka jeszcze jestes a Twój ile ma lat?
to zaczęliście się spotykac jak miałaś 13lat?
Malwinka91
Zaangażowana w BB
Malwinka 91,czasem w życiu zdarza się kryzys. Pozwól opaść emocjom a zobaczysz, że na wszysko spojrzysz z innej perspektywy. Wszystko się ułoży. Spokojnie.
Wiecie co wam powiem przed chwilą zadzwonił mi dzwonek do drzwi poszłam otworzyć a tam mój Pawełek stoi spytał się czy może się znowu do mnie wprowadzić bo nie potrafi beze mnie żyć i się zgodziłam własnie mi robi herbatkę jestem w szoku.Całkowicie się zgadzam.
Malwinka trzymam kciuki za dobre rozwiązanie sprawy
Normalnie jak go zobaczyłam w drzwiach to się popłakałam bo jak nieraz się kłócimy to wraca dopiero po tygodniu lub po dwóch tygodniach. Ja go naprawdę kocham to moja pierwsza miłość.
Ostatnia edycja:
amalfi
Fanka BB :)
Witam nowe dziewczyny i witam martamila, swoje przeszlas, a ja tu mialam juz kryzys na tym watku i widze ze nie jestem sama. Trzymam kciki za Ciebie, tu z nami na pewno ci sie uda, wszystkim nam sie uda....Jestem mężatką od 2004 roku i mam w niebie trzy aniołki, to mój cały dorobek. A no i ładny wiek 34 lata. Same sukcesy jak widzicie.
W tym miesiącu spróbowałam testów owu i biorę dostinex bo miałam problemy z prolaktyną. Wszystko było ładne w tym miesiącu, plamienie owulacyjne, dwie krechy na teście owu i seksik też ładny był. A wynik ....no cóż pożyjemy, zobaczymy. Po takim czasie już człowiek tak bardzo się nie stresuje.
Av teraz staram się wstawić suwak, ale zabardzo minie wychodzi. To nic jeszcze sobie powalczę.
A ja coz dalej nie mam @, plamienia z czerwonych zmienily sie w brunatne takie!!!! I @ ani widu ani slychu. Nic nie kapuje bylam pewna ze dostalam w niedziele rano, przeciez umiem rozroznic plamienie od malpy!!!! O co biega???
E
ela_86
Gość
Malwinka no to super to porządnie się dzis pogódźcie
ja zmykam, bo śpiąca jestem.......
jutro dzień testów, więc czekam od rana na dobre wieści!!!! powodzenia dla testerek!!!!!
buziaki
jutro dzień testów, więc czekam od rana na dobre wieści!!!! powodzenia dla testerek!!!!!
buziaki
Malwinka91
Zaangażowana w BB
Malwinka no to super to porządnie się dzis pogódźcie
buziaki
Ja testuje dopiero 24.11 to jeszcze 2 dni
amalfi
Fanka BB :)
Bralam duphaston przez 10 dni. I w ostatni dzien jak mialam brac to @ przyszla i nie wiedzialam co zrobic i wzielam jeszcze tago duphka i przestalam krwawic, ostatniej tabletki juz nie wzielam. ale zamiast @ mam plamienia teraz.
malwinka ale to wszystko romantyczne, on tez cie kocha, nie spieprz tego!!!! Po 7 latach nie wraca sie tak szybko, po 7 miesiacach moooze, ale nie po latach!!!
malwinka ale to wszystko romantyczne, on tez cie kocha, nie spieprz tego!!!! Po 7 latach nie wraca sie tak szybko, po 7 miesiacach moooze, ale nie po latach!!!
reklama
Podziel się: