reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Amalfi, to ja poproszę o jakiś monolog Twój żebym miała rano co czytać, może być na gg ;p

teraz to już sobie idę, bo naprawdę nie wstanę

buziaki Amalfi suczko ;p

reklama
Walne jakis monolog ty sie o mnie nie boj hehe, bedziesz miala co czytac, ja nadala przed @ oficjalnie wiec wszystko mnie w......a!!!! Bylo widac chyba dzis ;-). do zobaczenia na gg

czesc kochan e- naskrobane widze naskrobane :-)

no masakra - ja mysle ze wrocławianki chodza po miscie i ulotki rozdaja o tym forum, zeby wszystkie zwrocławia zgonic tutaj, naprawde gang hahahahhahahhahhaha

witam nowe staraczki bardzo serdecznie i wiem ze bedzie wam tu dobrze bo mnie dziewczyny tez bardzo miło przyjeły
Kazda z nas ma za soba jakis bagaz niestety i musimy sie uczyc z nim zyc i dalej do przodu:-)

Witaj scaarletko słonce i jak zawsze brzuso całuje - bałwanku :-)

Ja niedawno z pracy wróciłam, zaraz uciukam do lozia bo jutro na rano

Amfali, nie wiem dlaczego tak ci sie @ pochrzaniła, ja mam zawsze kilka dzien przed takie brazowe, to u mnie norma a potem @ na calego ;-), takze trzymam kciuki zeby i u ciebie przyszła, zeby było mozna nowy cykl zaczac

Dora lece spac

pozdrawiam wszystkie i lekturke mam nadzieje jutro dostane

papatki

Dzień Doberek
Ja już w pracy i chyba czas na jakąś małą czarną z mleczkiem bo jakaś senna jestem,za oknem tez nieciekawie.Dzisiaj już wtorek,jeszcze tylko jutro i tydzień pracy z górki;-)
A jaki dzionek zapowiada się u Was?? :-)

Witajcie, ja juz po kawusi z ciasteczkami. Wczoraj mój zmienił mi kółka na zimowe wiec mam nadzieje będę bezpiecznie jezdzic. Już czuję nadchodzącą zimę. Oprócz tego jestem mega nerwowa i płaczliwa, dziś ostatni dzien luteinki i czekam na okres. Brzuszek od ponad tygodnia na zmianę boli i nie boli, a okresu brak. Sucho...
No nic miłego dzionka każdej życze!

cześć Kochane

witam nową Staraczkę z Wro:-)
faktycznie gangWRo się rozrasta:cool:
oczekująca pewnie jest tak jak piszesz,laski zaczepiają przechodzące baby i wciskają im ulotki o BB :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

amalfi
moze Ci sie @ rozkręca?? tylko powoli przez to że duphka brałas?
w każdym razie obserwuj te plamienia bo może one wcale nie okresowe?
Bigchild to jutro powinnaś zrobić test,jesli wyjdzie druga krecha to bierz dalej luteinę.
a pewnie płacz/nerwowość może być przez lutkę

a co Wy wszystkie takie Cykory....żadna testu nie bedzie robić..:no::no:

cześć Kochane

witam nową Staraczkę z Wro:-)
faktycznie gangWRo się rozrasta:cool:
oczekująca pewnie jest tak jak piszesz,laski zaczepiają przechodzące baby i wciskają im ulotki o BB :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hehe;p

amalfi moze Ci sie @ rozkręca?? tylko powoli przez to że duphka brałas?
w każdym razie obserwuj te plamienia bo może one wcale nie okresowe?
Bigchild to jutro powinnaś zrobić test,jesli wyjdzie druga krecha to bierz dalej luteinę.
a pewnie płacz/nerwowość może być przez lutkę

a co Wy wszystkie takie Cykory....żadna testu nie bedzie robić..:no::no:
Właśnie, właśnie, tyle osób miało testowac, a tu cisza;/ czekamy na dobre wieści!!

normalnie dyskryminacja ;p tylko jak nas opuścicie, to zostanie Was garsteczka ;-);-)

Hehehe no pewnie, dlatego zostajemy;D

Walne jakis monolog ty sie o mnie nie boj hehe, bedziesz miala co czytac, ja nadala przed @ oficjalnie wiec wszystko mnie w......a!!!! Bylo widac chyba dzis ;-). do zobaczenia na gg

Czekamy na monolog, bo dzień się zapowiada sennie...

Dzień Doberek
Ja już w pracy i chyba czas na jakąś małą czarną z mleczkiem bo jakaś senna jestem,za oknem tez nieciekawie.Dzisiaj już wtorek,jeszcze tylko jutro i tydzień pracy z górki;-)
A jaki dzionek zapowiada się u Was?? :-)
Hejhej witam z rana!
U mnie do końca tyg jeszcze daleko- bo koniec standardowo w pt, a wyczekiwane tesstowanie w niedz...o ile do wtedy dotrwam. A dzień senny i deszczowy, przyda się kawa/mocna herbata i szarlotka;D

BigChild u mnie tak samo z brzuchem, tylko jeszcze jestem przed terminem @..... nie wiem o co chodzi.

Ostatnia edycja:
Ja juz robiłam test w zeszły piątek, czyli 30 dc.... Fakt ze po odstawieniu tabsow ostatni cykl byl cos koło 35 dni.
Ale kurde od mojej domniemanej owulacji po 2 tyg powinno byc krwawienie albo pozytywny test i nic.
Totalne zero.

Ja juz robiłam test w zeszły piątek, czyli 30 dc.... Fakt ze po odstawieniu tabsow ostatni cykl byl cos koło 35 dni.
Ale kurde od mojej domniemanej owulacji po 2 tyg powinno byc krwawienie albo pozytywny test i nic.
Totalne zero.

Kochana, no to nie wiem, może powtórz test np 35dc, mi test 31dc wyszedl praktycznie niewidoczny, a dzien i dwa dni pozniej juz byl normalny.. ja tez nie wiem jak u siebie liczyc, bo po poronienu mam jakies dluzsze cykle niz mialam zawsze,ale licze do 31/32dc i w razie co testuje!

reklama
bigchild 14 dni fazay lutealnej to raczej test powinnien juz pokazać wynik pozytywny jelsi bylabyś w ciazy.jak przeglądałam kieydyś wykresy ciążowe to tak u ponad 80% kobiet ciąża wychodziła w 12-15 dnia fazy lutealnej...
może owu Ci się przesuneła??
a może przez luteinę Ci się wydłużyl cykl??
bo wiesz,że jak będziesz ją brać to @ nie przyjdzie.

wg mnie nie jesteś w ciaży,albo druga opcja- owu Ci się przesunela

Ostatnia edycja:
Do góry