reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

monis i Sil, że się tak wtrace do rozmowy też nie na temat. Budujecie takie murowane domki czy może te z bali? Bo my własnie chcemy sprzedac oba nasze mieszkanka i wybudować dom, może właśnie z bali...

reklama
rada Twojego gin bardzo mi się podoba :) bo to o to przecież chodzi :) lejdis zmykam - dobrej nocki Wam życzę lece bo mam teraz dobry timing ;-)

dzieki magda truskawcia basati ;-) za pocieszenie mnie z temperaturka ;-) ze moze sie wachac ;-) ja siem balam ;-)
Donia a masz gdzies dostepny swoj wykres ten w ktorym sie udalo zaciążyć ??chetnie bym zobaczyla ;-)
Ja niema domku wlasnego ani mieszkanka mieszkamy z tesciami a i tak chcemy juz dzidzie ;-)

Mam nadzieje, że po tym czyms na pobudzenie jajeczkowania uda sie juz... tym bardziej ze coraz czesciej "staramy" sie w naszym nowym domu, wiec fliudki tym bardziej pozytywne powinny byc hehe

MIjenka a ty ile masz latek ?? ze mowia ze mlodzi jestescie??
dziura dobrze pamietam ze masz 24 latka??ale rocznik 87 czy 86??

Murowany domek, nie chcemy z balii bo wykończenie sporo kosztuje. No i ogólnie nie chcemy :)

My mieszkamy z moimi rodzicami, 25 metrów pokój plus 20 salon i ciąża :) zaplanowana :)

My budujemy z białych pustaków... niby są bardziej miękkie, ale za to baaardzo ciepłe. jesli chodzi o koszty za fundamenty, murowanie scian i strop to po 7,5 tys za kazdy element, a dach po 63,50 zł/m2. Nasz dom ma 160 m2 + garaz, z tym, że te ceny to były takie po znajomosciach mocno, bardzo potaniości... a mino to uderzyło nas po kieszeni... wzielismy kredyt 210 tys, a wystarczyło nam tylko do momentu montazu ogrzewania. ale polecam naprawde daje duuuzo szczescia. co prawda sa chwile kiedy trzeba sie mocno spinac i myslec co i jak zrobic, ale efekt koncowy zastepuje wszystkie ciezkie chwile. polecam gorąco :)

reklama
Ufff, ledwo za Wami nadążam...
Dziękuję za dopisanie do listy, od razu mi lepiej. :-)
Magenta, w jakim mieście w Szwecji mieszkasz? Bo ja mam rodzinę w Szwecji.;-)

ja mieszkam w sztokholmie same centrum hihi t-centralen...

co do mojej pracy hihi to ciagly bieg tak jak kiedys siedzialam w domu tak teraz wiecznie siedze w pracy hihi ale co zrobic:p lepiej pracowac i nie byc zalezna od chlopa:p bo tego nie lubie a trafilam na fajna firme i jest ok dziewzyny wziely urlopy juz do polski polecialy a mi spadly ich prace a teraz sie zegnam i ide spac bo rano znowu do pracy ale pewnie po niej zajrze do was bo moze uda mi sie kolo 15-16 skonczyc bynajmniej na to licze:) buziaczki dziewczynki slodkich snow i stosunkowo udanej nocy:)

Do góry