reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobranoc Kochane jeszcze raz teraz wszystkim zycze milej nocy ;-) i przyjemnych staranek ;-) ja sie tylko zastanawiam w ktoym dniu cyklu po owulacji moze wyjsc test ciazowy pozytywny ;-)bo mnie kusii zeby jutro zrobic ;-) jutro jest 10 dc od owulki ;-)

reklama
czemu chcesz mnie bic ja po prostu ciekawa jestem ;-P i malo cierpliwa ;-)pomyslalam ze jak zwrosnie jutro tempka to zrobie test a jak spadnie to niema co robic ale to teraz takie gdybanie wiem powinnam poczekac chociaz do 12 dnia po owu ahh niewiem czy wytrzymam powyzywajcie mnie jeszcze to nie zrobie jutro;-)

ja ci powiem tak-chcesz to rob...
ale pomysl ze jak wyjdzie I (a tak wczesnie to ciezko zeby wyszlo cos innego) to nie bedzie ci lepiej ani lzej...
no ale moze zobaczysz II

jak wyjdzie jedna to bedze mysl miala taka ze bylo zawczesnie i dlatego wyszla jedna ;-) zobacze jak rano bede czula czy kusic mnie bedzie dalej czy nie ale z tego co poczytalam w necie to najczsniej kobieta dopiero na 3 lub 4 dni przed wychodzily tylko trzem widzialam w 10dc wiec mala mozliwosc wiec nie robie musze byc silna do piatku wytrzymam musze w koncu czekam i czekam nie ;-) a kiedy ty kasiu robisz ?? na kiedy termin @ ktora ma nieprzyjsc !!??

nio zobaczymy :-) ale ty cierpliwa jestes :-) ja zmykam spac oczka mi sie kleja :-) dobranoc :-)

Dzien doberek kochane ja sie klaniam z ranca i na chwilke bo zaraz do pracy trzeba isc a mi sie nie chce:/ pogoda denna znowu bedzie lalo:/ :wściekła/y::-( licze ze dzis uda mi sie urwac z pracy wczesniej oby oby...

Atan- badz kochana cierpliwa (cierpliwosc poplaca) ja sobie czekam na @ albo dostane 1 lipca i tak powinna przyjsc @ albo 3 owu byla wczesnie. :zawstydzona/y: a mnie dzis w nocy obudzil bol jajnika lewego teraz tez mnie boli ale na fasolke nie licze. A wczoraj tak sobie czekalam na ukochanego w lozku ze chyba po 5 min zasnelam :-D nawet nie czulam jak przyszedl do lozka i sie tulil do mnie haha za to rano nie moglam go do pracy dobudzic

Zycze milego dnia kazdej z was i jak bede wczesniej to zajrze do was hihi nie piszcie za duzo bo znowu was nie nadrobie:p i bede nie w temacie hihi buziaki:zawstydzona/y::-D;-)

reklama
witam z rana dzis wczesniej do pracy tempka zwrosla :-) a i moze strach ale wcale nie wypatrywalam 2kreski maz patrzyl i mowi ze tez ja widzi slabiutka ale grubsza od tej kiedys wiec zrobie za 2 dni nastepny zobaczymy :-)SkarbMamy - atan zdjecia nie zrobie bo telefon zepsuty ;-( wpiatek jade z tata do play dac go do naprawy ;-)tylko nie krzyczcie ze dzis zrobilam :-)

Do góry