reklama
magenta :)
Fanka BB :)
hihi a ja stosunkowo udanej nocy ja czekam az moj dolaczy do wyrka hihi i chyba go dzis wykorzystam mimo ze juz po temacie plodnych
ale mam ochotke na chwileczke zapomnienia..... hihi dobranoc kochane
&&&& za wszystkie starajace i testujace na dniach:-)
S
Silmiriel
Gość
My na razie mamy troszkę ponad 100 tys i zastanawiamy się czy nam starczy do dachu. Mamy mniejszy domek, bo mamy 160 z garażem. Ale wszędzie są inne ceny niestety.
magenta głodnemu chleb na myśli
a głodny głodnemu wypomina;-)
Sil to tylko rok, nawet niecały, różnicy między nami:-) ja jestem z marca a mój małż z listopada:-)
ja też już się położę:-) dobranoc dziewuszki:-)

Sil to tylko rok, nawet niecały, różnicy między nami:-) ja jestem z marca a mój małż z listopada:-)
ja też już się położę:-) dobranoc dziewuszki:-)
Ostatnia edycja:
S
Silmiriel
Gość
Nie lubiem Was. I już. I foch. Ja mam 27, w lutym będzie 8, mąż dwa lata starszy. Nie lubiem młodych kóz. I idem spać
Ale spoko, jutro wrócę
Dobrej nocki.
A ten nasz pokoik, to 6 metrów zajmuje biurko męża, jeszcze łózko, biblioteka, kredens, taki dębowy, wielki i szafa trzydrzwiowa. Żeby wstawić łóżeczko musimy pozbyć się mojego biurka do salonu. Trudno. Ale inaczej się mieszka w domu, inaczej w bloku.
A ten nasz pokoik, to 6 metrów zajmuje biurko męża, jeszcze łózko, biblioteka, kredens, taki dębowy, wielki i szafa trzydrzwiowa. Żeby wstawić łóżeczko musimy pozbyć się mojego biurka do salonu. Trudno. Ale inaczej się mieszka w domu, inaczej w bloku.
S
Silmiriel
Gość
dobranoc kobietki
oby była miła
Lubię, lubię, bo jak wpadnie Ael, to mi się dostanie, że ona ma monopol na focha.
reklama
Podziel się: