reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hihi a ja stosunkowo udanej nocy ja czekam az moj dolaczy do wyrka hihi i chyba go dzis wykorzystam mimo ze juz po temacie plodnych:p ale mam ochotke na chwileczke zapomnienia..... hihi dobranoc kochane :) &&&& za wszystkie starajace i testujace na dniach:-)

My na razie mamy troszkę ponad 100 tys i zastanawiamy się czy nam starczy do dachu. Mamy mniejszy domek, bo mamy 160 z garażem. Ale wszędzie są inne ceny niestety.

magenta głodnemu chleb na myśli:-p a głodny głodnemu wypomina;-):-D

Sil to tylko rok, nawet niecały, różnicy między nami:-) ja jestem z marca a mój małż z listopada:-)

ja też już się położę:-) dobranoc dziewuszki:-)

Ostatnia edycja:
Nie lubiem Was. I już. I foch. Ja mam 27, w lutym będzie 8, mąż dwa lata starszy. Nie lubiem młodych kóz. I idem spać :p Ale spoko, jutro wrócę :p Dobrej nocki.
A ten nasz pokoik, to 6 metrów zajmuje biurko męża, jeszcze łózko, biblioteka, kredens, taki dębowy, wielki i szafa trzydrzwiowa. Żeby wstawić łóżeczko musimy pozbyć się mojego biurka do salonu. Trudno. Ale inaczej się mieszka w domu, inaczej w bloku.

reklama
Do góry