reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam nową koleżankę madziulka! Kochana z nami na pewno będzie Ci raźniej.:-)
A więc tak, jeśli chodzi o odstawianie tabl. anty. to fakt, organizm potrzebuje troszkę czasu na powrót do " normalności" ( z własnego doświadczenia niestety nie wiem ale tak przynajmniej mówiły koleżanki, które takową ant. stosowały). Co do @, to dobrze rozumie, że Ty od odstawienia tabletek nie masz @, czy może podczas brania tabl. też jej nie miałaś?Bo jeśli tak...no to chyba jest coś nie tak....Ja na Twoim miejscu już dawno umówiłabym się z gin., trzeba to koniecznie sprawdzić...
kalisia, śliczny ten Twój wózeczek. I własnie przy okazji oglądnięcia Waszysz bobasowych akcesoriów tak sobie myślę, zresztą za radą siostry mojego P., że nie warto kupować drogich wózków na początek, taki za kilkaset zł starczy. Dziecko szybko wyrasta, a potem i tak trzeba kupić porządną spacerówkę. A potem ludzie nie mają co z nimi robić i wystawiają na allegro np.:-) Póki co, ja o takich sprawach jeszcze nie myślę, jak będzie fasol to się zobaczy.

reklama
Witam Cię serdeczie Madziulek. Czuj sie jak u siebie!!! Powiem Ci tak... ja po odstawieniu tabletek też nie miałam 3 miesiace okresu. Dopiero go dostałam po wywołaniu luteiną. Teraz na szczęście sie uregulowało wszystko. Ale troszke czasu na to trzeba.

Trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie!!!

witamy madziulek :-) moim zdaniem powinnas isc juz do gina na zrobieniebadan czemu niemasz jeszcze@ i prawdopodobnie da ci lek na wywolanie@ rozgosc sie u nas napewno bedzie ci z nami razniej :-)

dziewczyny nie uwierzycie melduje temperatura uroslaaaa nieziemsko ale sie rozbudzilam :-) i nie wierzylam robilam 2 razy pomiar i tak samo wyszlo :-)zobaczcie --> SkarbMamy - atan ale sieciesze ze uroslo :-)

mysle ze na 12 dni po owu czyli w piatek :-) bo ten spadek i bol brzucha ktory mnie wczoraj zmylil i chodzilam co chwile sprawdzac czy @ niema to bylo chyba na zagniezdzenie :-) ale sie ciesze zetak uroslo prawie tak jak bym juz widziala 2 kreski ale mysle ze za 4 dni bedzie najwyzsza pora na test :-)

ja sie postaram jeszcze przespac bede pozniej :-) bo normalnie mierze i ide dalej spac ale dzisiaj niewiem czy i sie uda :-)ale mam banana na ustach oby tempka nie spadla jak sie dowiem 24 ze tak to popoludniu betka i potem w poiedzialek nastepna :-) a 24 ma mojamama imieniny ;-p

Witam nową koleżankę w naszych progach :-) I mam nadzieję, że będziesz miło z nami spędzać czas :happy2:.
Atan ja też się przyłączam i trzymam kciuki :happy2:

reklama
A wiec ja podczas brania tabletek @ miałam zawsze na czas... ale przed tabletami miałam nieregularną, więc może to przez to i jeszcze organizm wraca do siebie... Cos mnie pobolewa w dole brzucha ale tak minimalnie... Idzie odczuć ale nie jest to bolesne... Może w końcu coś zaczęło działać...:-) zobacze...
Atan trzymam kciuki za dwie krechy na teście!!!!

Do góry