reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej kobitki

witaj KRAK

Co słychać?

Ja siedzę nad tą moją nieszczęsną pracą... a poza tym się stresuję jutrzejszą wizytą u ginia... Mam nadzieję że mi da skierowanie na USG i jeszcze wyniki muszę jutro odebrać. Trochę mnie ostatnio pobolewa brzuszek, ale to pewnie dzidzia rośnie i się rozpycha

A co u Paluszka, jak sie trzyma

reklama
Soglam u mnie właśnie jest z tym problem że nie miałam normalnego okresu . mniej więcej od 14 maja mam to dziwne plamienie.Jeden dzień jest drugi nie ma raz jest blado różowy raz wygląda jak kakao. Jak byłam u gina to stwierdził ze z organami jest wszystko ok i to najprawdopodobniej zaburzenia hormonalne ewentualnie ze to mogla byc miesiączka (nic innego nie potrafił stwierdzić), ale wątpie żeby miesiączka trwała praktycznie miesiąc ... :no:

Witam

trudno Was nadrobic czasem :)

Lovka - ciesze sie bardzo, ze wszystko juz ok u Was. U nas tez czasem zgrzyty slychac, chyba juz nam to wzystko bokiem wychodzi :)

Truskawcia- mi tez sie konczy @ czekam na 21dc, ale moze sobie darujemy ten cykl bo maz ma miec badania nasienia, no i ja mam badania 22 dc jeszcze. Zobaczymy, a Tobie zycze fasolki za miesiac:)

Magd.a - ja tez jakos ciezko spalam noc, maz sie tez nie wyspal bo mowil ze sie wiercilam, ale ja nic nie pamietam ;) eheh

Ooolkciaaa - plamienia i bol w podbrzuszu to rowniez objawy owulacji, a pamietasz ostatnia meisiaczke kiedy byla ?

Kalisia - zycze milego wypoczynku i w mniej niz 3 nie wracaj :)

krak8686 - witam nowa staraczke. Ja tez w UK siedze :)

dziurawskarpecie - zycze 2 kresek, trzymam kciuki

Soglam u mnie właśnie jest z tym problem że nie miałam normalnego okresu . mniej więcej od 14 maja mam to dziwne plamienie.Jeden dzień jest drugi nie ma raz jest blado różowy raz wygląda jak kakao. Jak byłam u gina to stwierdził ze z organami jest wszystko ok i to najprawdopodobniej zaburzenia hormonalne ewentualnie ze to mogla byc miesiączka (nic innego nie potrafił stwierdzić), ale wątpie żeby miesiączka trwała praktycznie miesiąc ... :no:

A przepisal Ci cos ?

Olciu to może zatestuj:):) a gin nie zlecił żadnych badan ogólnych?? mocz,krew moze jakies hormony odpowiedzialne za plamienie czy faze lutealną-progesteron czy inne?? moze skonsultuj się z jakims innym ginem,bo to dziwne ze tamten się nie zainteresował.Przeciez takie długie plamienia nie są normalne....eh
Trzymam kciuki kochana zeby się wyjasniły te wątpliwości....:):)

Madziarka na pewno wszystko bedzie dobrze a przed kazda wizytą chyba jest taka lekka trema czy wszystko ok:):)
Własnie czytałam o I trymestrze i własnie w 12-13tyg można odczuwac mocniejsze bóle-ciągnięcia w brzuchu bo sie rozciąga mocno macica,wiec wszystko super kochana:):)
A praca nie ucieknie wiec pisz ją dzielnie jak masz czas.....ja siedziałam po nocach bo miałam termin obrony pracy juz wyznaczony a praca nieskonczona i w rezultacie promotor widziała całos na obronie bo nir dotarła do niego na ostatnie sprawdzenie....:):)

dziekuje soglam to poprosze pare fluidkow albo na zafasolkowanie albo hihi na sile na pozniejsze staranki:p chociaz sama sie glubie z jednej strony chciala bym starac sie dalej niby juz wyluzowalam i nastawilam sie ze co ma byc to i tak bedzie a z drugiej strony moj J twierdzi ze teraz przerwiemy staranki i potem znowu nie wiedomo jak dlugo bedziemy sie starac wiec moze lepiej nie przerywac a nastawiac sie ze i tak dopiero przyszly rok przyniesie fasolinke i wtedy inaczej spontan nadchodzi. ale czas pokaze... ale chlopa dzis na zakupach wykorzystam tak jak on mnie wczoraj hihi po lazience gonil:p

ostatnią normalną miesiączkę miałam w kwietniu jakoś w połowie :/
słyszałam że przy owulacji może pobolewać brzuch. Tylko mnie bardziej martwią te plamienia które trwają miesiąc :(

Lekarz ani nie zlecił badań ani żadnych tabletek, stwierdził ze jedyne co to może mi przepisać tabletki antykoncepcyjne żeby wyregulować okres :|

Ostatnia edycja:
dziekuje soglam to poprosze pare fluidkow albo na zafasolkowanie albo hihi na sile na pozniejsze staranki:p chociaz sama sie glubie z jednej strony chciala bym starac sie dalej niby juz wyluzowalam i nastawilam sie ze co ma byc to i tak bedzie a z drugiej strony moj J twierdzi ze teraz przerwiemy staranki i potem znowu nie wiedomo jak dlugo bedziemy sie starac wiec moze lepiej nie przerywac a nastawiac sie ze i tak dopiero przyszly rok przyniesie fasolinke i wtedy inaczej spontan nadchodzi. ale czas pokaze... ale chlopa dzis na zakupach wykorzystam tak jak on mnie wczoraj hihi po lazience gonil:p

A lazienka cala ? hihihihihihihi

reklama
hihi lazienka tak:p ja sie kompalam i nagle moj mi wbiega do lazienki i wskakuje do wanny a ja szybko ja juz sie wykapalam i uciekam hihi bo wiedzialam ze po @ chlop wyglodnialy hihi wiec szybko myk myk i chcialam uciec a on taki caly mokry mnie po lazience gonil warjat:p ale za to jak przyjemnie bylo hihi:p czysty spontan bo sie nie spodziewalam ze nagle taki szybki bil bedzie a wczesniej na fochu lezal na lozku:p

olcia zatestuj moze jednak fasolinka sie powoli chce pokazac ze istnieje &&&&

Do góry