reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziekuje soglam to poprosze pare fluidkow albo na zafasolkowanie albo hihi na sile na pozniejsze staranki:p chociaz sama sie glubie z jednej strony chciala bym starac sie dalej niby juz wyluzowalam i nastawilam sie ze co ma byc to i tak bedzie a z drugiej strony moj J twierdzi ze teraz przerwiemy staranki i potem znowu nie wiedomo jak dlugo bedziemy sie starac wiec moze lepiej nie przerywac a nastawiac sie ze i tak dopiero przyszly rok przyniesie fasolinke i wtedy inaczej spontan nadchodzi. ale czas pokaze... ale chlopa dzis na zakupach wykorzystam tak jak on mnie wczoraj hihi po lazience gonil:p

Prosze bardzo kochana....tylko wykorzystaj zgodnie z przenaczeniem:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
krak witaj! I ja też tu jestem nowa!
Nie wytrzymałam!
Zrobiłam test i jak zwykle 1 krecha jak nic. A tak sie modliłam o 2.:-:)-:)-(
ale w takim razie gdzie jest @ ? Dzwoniłam do lekarza, żeby sie umówić ale nie odbiera....może poród przyjmuje:blink:

Musze sobie wstawić suwaczek ze staraniami a wyrzuce z urodzinami...ech

witam panienki dzis byłam na zakupach kupiłam siostrzenicy sukieneczke bo była likfodacja sklepu i jest -50% wiec za sukienke warta 40zł zapłaciłam połowe:)
u mnie dopiero @ sie porzadnie skonczyła wiec niedługo staranka przez ten czas bede troche mniej zagladac bo nie chce sobie za duzo przypominac i sie nakręcac lepszy spontan wiec same mnie rozumiecie mam nadzieje

skarpetko tulę mocno....:)

kwiatuszku...odpoczywaj ile potrzebujesz...ja tez tak zrobiłam i wróciłam z II krechami i Tobie też tego życzę....przesyłam fluidki na fasolkę~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kwiatuszku ja cie kochana rozumiem nie spinac sie:p

soglam- wykorzystam je nalezycie hihi i oby spontany przyniosly efekty nie spodziewane nie ma co sie ankrecac:) a z moim ustalilismy ze w lipcu w czasie pobyty w polsce idzie na badania armi:) tak na wszelki wypadek tylko teraz sie zastanawiam czy na polna isc czy gdzies indziej:p ale jeszcze jest chwila

dziura...- tule mocno kochana i zycze powodzenia w kolejnym cyklu... moze idz do innego ginia i zrob sobie badania a z kad jestes ?? moze jesli jestes z poznania polece ci dobrego ginia

dziurawskarpecie - przykro mi :( ja tez tak mialam ostnio okres spoznial mi sie mialam juz 42dc i 7 testow negatywnych. Rozumiem Cie doskonale, ze nie wytrzymalas, ale glowa do gory nie ten to nastepny. Ja juz tak 3 lata sobie powtarzam, nie wolno nam sie poddawac :)

kwatuszku - ja rozumiem, zycze 2 kresek :)

bede zagladala ale troche mniej zeby za duzo sie nie nakrecac bo wiecie jak to jest teraz ialam pierwszy cykl z lutka i za duzo objawów u siebie widzialam a co do zakupów dla maluszka to trudno czasem sie oprzec jakims malutkim ciuszkiem
dzis dopiero mam 6dc owu zazwyczaj w 12dc zob jak teraz bedzie mam tesciki owu z allegro

magenta niestety nie z Poznania, ze świętokrzyskiego. Lekarza właśnie postanowiłam zmienić bo tamten do którego chodziłam uważa, że wszystko z nami ok i nie rozumie dlaczego się nie udaje no jakby nie było to prawie dwa latka( w tym 1,5 to już tak ostro pracujemy).
beka...oby nie zwariować. nigdy nie myślałam, że bedzie to taki problem, tym bardziej, że u mnie w rodzinie nigdy czegoś podobnego nie było. I prawdą jest, że nie potrafia mnie zrozumieć, bo skoro takiego problemu nie miały...

kasiu - szkoda, ze nie potrafia Cie zrozumiec :(, ale masz u nas oparcie zawsze. U mnie siostra jest po in vitro, wiec zawsze moge sie do niej zwrocic.

reklama
kwiatuszku ja tez mam owu ok 12 dc teraz w sumie nie wiem czy bedzie 12 czy 14 ale tez na tescikach bede i albo bede sie pilnowac albo pozwole sobie na spontan dzis mojego troche podpuszcze bo tutaj jest taki fajny sklepik z ciuszkami dzieciecymi wiec zapewne go odwiedzimy zeby moj cos mogl kupic dla synka swojego wiec i przy okazji zwiedzimy dzial dla tych maluszkow kiedys strasznie mi sie podobaly w nim taki spioszek z kapturkiem i uszkami juz nie raz takie slicznosci sie pojawiaja chociaz czasem chyba moj bardziej chce dzidzi niz ja:p

chyba najwazniejsze jest to oparcie w kims bliskim i ktos kto zrozumie co czujemy kiedy staramy sie a bobaska wciaz brak moja siostra starala sie 1,5 roku ale szli na spontan kochali sie keidy chcieli nic sie mierzyla nie spinala sie a moja mama zaskoczyla ze mna w drugim cyklu z starsza i mlodsza siostra odrazu zaskoczyla i w dodatku w 19 dc bo pamiteam jak opowiadala ze taty nie bylo bo byl na delegacji i zaraz po powrocie powstala moja siostra

Ostatnia edycja:
Do góry