reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

beka..ja niestety nie mam siostry, której mogłabym się zwierzyć, pogadać. Jest mam, ale ona uważa, że na dziecko mam czas i jeszcze jestem za młoda:szok:

reklama
Olcia, zatestuj, a jak nic to idź do innego lekarza. Nie pamiętasz zapewne mojej historii, ale ja też miałam niby okres, plamienie i II. Teraz jestem na podtrzymaniu.

Co do smarowania brzucha. Ja używam tylko oliwki, jakoś nie ufam tym niby na ciążę, taki schiz. Lekko smaruję, naprawdę leciutko, czekam, aż się wchłonie, a nadmiar zbieram chusteczką, znaczy przykładam i tak wsiąka. I ani jednego rozstępu nie mam :)

Wypróżniłam dziś szafę z rzeczy, robimy początek przemeblowania dla Dzidziusia. Musimy niestety moje biurko wyekwipować do naszego mini salonu. Kurczę, niby mamy pokój 25 m kw, a ciasno. No ale biurko męża, jego miejsce pracy zajmuje z 6 m kw, do tego szafa, łóżko, biblioteczka i kredens i koniec. A wywalić tego nie możemy, choć dwie ostatnie nie mają naszych rzeczy. Ale cóż. Pomierzyliśmy i się mieścimy :)

Dziurko, podobnie chyba miała Magdalena ;) Dziwne, że niedawno byłoby, jaka jesteś stara i bez dziecka, ola boga... a ja to już dinozaur :p Ale masz nas

to ile kazda z nas ma lat starajac sie o dziecko to zalezy przeciez od nas samych jesli czujemy sie na to gotowe itp moj starsza siostra tez sadzi ze tak powinnam poczekac jeszcze z 3 lata ona zaszla w ciaze majac 28 lat ale ja juz w tym wieku chce miec 4 letnie bobo:p

sil- kochana jak sie czujesz?? nudnoci juz odeszly sobie ?? jestem ciekawa jak tam nasza kochana Big sie czuje i AeI i Iwasek?? dziewczynki tule was i caluje w brzuszki :p

Ostatnia edycja:
Sim kochana a od kiey się smarujesz oliwką?? tylko brzusio czy cała???
Ja się załapałam na zafasolkowanie mając jeszcze 27 lat bo za 3 tyg stuknie 28....ale sądze ze to dla mnie odpowiedni czas,wczesniej bym nie chciała...a pozniej to kolejne...
każdy ma swój czas na dziecko :):)

cześć dziewczyny, ale się rozpisałyście

Truskawcia czuję się dobrze dziękuję, tylko jak zjem frytki na noc to całą noc mam z głowy - boli mnie brzuch i nie mogę znaleźc pozycji, ale to też chyba w ramach zdrowej diety

Soglam ja u mężusia jestem w brukselce, a co do sexu w ciązy to mam doznania zupełnie odwtorne, muszę uciekać przed kochaniem bo mam jakieś schizy, że coś się stanie bejbikowi. Zupełnie nie mam przyjemnosci z sexu :(

witam. Przyznam sie szczerze że nie próbuję nawet was nadrabiać bo tyle piszecie. Mogłaby mi któraś skrócić co sie ostatnio ciekawego wydarzyło?

donia u mojej kolezanki bylo odwrotnie to ona chciala, a on uciekal hihihihi jakos nie umial sie skupic jak wiedzial, ze ona jest w ciazy :)

Beka ja tez zawsze mówiłam ze chce miec pierwsze dziecko przed 30 bo łatwiej i organizm lepiej znosi,a teraz mysle ze w 30 moze i drugie się trafi:):)..ale nie zawsze mozemy wszystko zaplanowac....
trzymam kciuki i sle fluidki zeby się udało~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry