reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

SOglam GRATULUJĘ A NIE MOWILAM ZE ładnie urośnie ;-) ze bedzie dobrze;-)
Dziekuje slogam za posta z testami ja sie wczoraj na nie obrazilam i uznaam ze gowna nie bede wiecej uzywac ;-) przytulanko bylo i to maz mnie zaskoczyl bo chcial na pieska :szok: a zadko chce ta pozycje a ona taka przyjemna ;-DAlredka wspolczuje ze tak ci niedobrze<głaszcze>

no to kochana b.dobrze-najważniejsze są spontany:):)
a ta pozycja sprzyja plemniczkom zeby daleko leciały wiec
trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

malamimi zawsze mówili ze szczyt sluzu to ostatni dzien sluzu płodnego i po nim owulka w ciągu 24h,mi się to sprawdziło w tym fasolkowym cyklu,wiec chyba prawda:)

madziarka ja tez z poprzednim pracownikiem miałam taki problem bo ksiegowosc miała wysyłac te l4 do zusu ale to ja musiałam je podbic z tyłu ze poracownik nadal zatrudniony i opłacane składki,wiec takie mają procedury...i to wina zakładu pracy,powinni od razu po otrzymaniu od ciebie l4 podbijac i wysyłac do zusu...a jak chcesz miec pewnosc to moze dzwonic czy dostali do zusu i jak stoi sytuacje bedziesz wiedziec ile zwolnien mają ....

Ostatnia edycja:
reklama
A moze ktos stosowal monitoring taki:
CLEARBLUE MONITOR PŁODNOŚCI komputer owulacyjny (1623338336) - Aukcje internetowe Allegro

Nie wiem czy jest to dobre, uzywala ktoras ? albo slyszala cos o nim?
Bo ja kupuje te testy owulacyjne mam ich 7 w pudelku i kosztuja mnie 20 funtow. Chyba taniej byloby kupic takie cos i potem tylko dokupywac wklady. sama nie wiem eh

Beka - nie użyałam, ale osobiście wydaje mi się , że to niepotrzebne wydawanie pieniędzy.producenci wymyślają cuda na kiju,żeby żerować na zdesperowanych kobietkach.Myślę ,że takie urządzenie to jeszcze bardziej nas nakreca na dziecko i na to ,że teraz to już napewno powinno się udać.A skutek jest przeważnie wręcz odwrotny.Lepiej wyluzowac,a w razie watpliwosci isc do lekarza i porobic badania.:)

a ja dziś mam doła, nie dość, że pogoda do d....
to jeszcze nie mam żadnych objawów ciąży, czeka mnie lot i tym też się denerwuję, a poza tym codziennie mi się śni, że nie jestem w ciąży
wykończę się :(

to jeszcze nie mam żadnych objawów ciąży, czeka mnie lot i tym też się denerwuję, a poza tym codziennie mi się śni, że nie jestem w ciąży

Donia - pogoda źle nastraja.Snami sie nie martw,mi sie często śni że jestem , no i jakoś kurcze nie jestem :))To tylko głupie sny i nie maja związku z rzeczywistością.

donia.. a wiesz,że sny zazwyczaj się sprawdzają odwrotnie :-) teściora zrób ;-) może się uspokoisz..

co do Pok.. znów się martwię.. moje wiadomości pozostały głuche.. :-(

reklama
Donia, jeszcze masz czas na objawy i wierz mi, zatęsknisz za ich brakiem.

Soglam, ładnie przyrosło :)

Magda, przerażający ten artykuł...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry