reklama
Średnio na jeża....Ael jak tam samopoczucie?
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
SOglam GRATULUJĘ A NIE MOWILAM ZE ładnie urośnie ;-) ze bedzie dobrze;-)
Dziekuje slogam za posta z testami ja sie wczoraj na nie obrazilam i uznaam ze gowna nie bede wiecej uzywac ;-) przytulanko bylo i to maz mnie zaskoczyl bo chcial na pieska
a zadko chce ta pozycje a ona taka przyjemna ;-D
Alredka wspolczuje ze tak ci niedobrze<głaszcze>
Dziekuje slogam za posta z testami ja sie wczoraj na nie obrazilam i uznaam ze gowna nie bede wiecej uzywac ;-) przytulanko bylo i to maz mnie zaskoczyl bo chcial na pieska

Alredka wspolczuje ze tak ci niedobrze<głaszcze>
malami2010
Fanka BB :)
Soglam - dzięki , no i gratulację.Ale ja sie o tempki nie pytałam 
No mi ostatnio przed owu spadła az do 36,15, a później na drugi dzień urosła do 36,64 także solidnie,ale czy to gwarantuje piękną owulację,tego sama nie wiem.Jak myslicie, czy skok tempki to gwarancja że owulacja była?.A i jeszcze jedno, ile przed owulacją kończy sie ten ładny śluz??

No mi ostatnio przed owu spadła az do 36,15, a później na drugi dzień urosła do 36,64 także solidnie,ale czy to gwarantuje piękną owulację,tego sama nie wiem.Jak myslicie, czy skok tempki to gwarancja że owulacja była?.A i jeszcze jedno, ile przed owulacją kończy sie ten ładny śluz??
maaadziarka
Fanka BB :)
Zimno i pochmurno
Jestem wściekła... właśnie mi przyszło z ZUSu ze firma w której pracuje nie wysyłała do nich wszystkich potrzebnych informacji do ustalenia wysokości chorobowego i muszą to wysłać do 16 czerwca, bo jak nie to nie dostane złamanego grosza... dziadostwo je.....ne, wszystko zrobią byle pieniedzy nie dać, a skladki to biorą skur....
Jestem wściekła... właśnie mi przyszło z ZUSu ze firma w której pracuje nie wysyłała do nich wszystkich potrzebnych informacji do ustalenia wysokości chorobowego i muszą to wysłać do 16 czerwca, bo jak nie to nie dostane złamanego grosza... dziadostwo je.....ne, wszystko zrobią byle pieniedzy nie dać, a skladki to biorą skur....
Ostatnia edycja:
Witam się już po południowo :-).
Lovka ochłoniecie, pogadacie na spokojnie i wszystko będzie dobrze zobaczysz. Kłótnie są czasem potrzebne, żeby oczyścić atmosferę i wszystko w końcu powiedzieć co leży na sercu :-)
Ewika gratuluję własnego mieszkanka.!
Soglam dla Ciebie też GRATULACJĘ to trzymam kciuki, żeby był chłopaczek
Ja uciekam poszukać termometru po aptekach
Lovka ochłoniecie, pogadacie na spokojnie i wszystko będzie dobrze zobaczysz. Kłótnie są czasem potrzebne, żeby oczyścić atmosferę i wszystko w końcu powiedzieć co leży na sercu :-)
Ewika gratuluję własnego mieszkanka.!
Soglam dla Ciebie też GRATULACJĘ to trzymam kciuki, żeby był chłopaczek

Ja uciekam poszukać termometru po aptekach

Solgam supeeeer moje gratulacje. Ja kolezance wykrakalam ciaze, wiec bede krakac ile wlezieto napewno blizniaki kra kra kra
![]()
Takie krakanie mi nawet pasuje...tnx
reklama
Soglam - dzięki , no i gratulację.Ale ja sie o tempki nie pytałam
Ksiazkowe to dzien przed, kiedy masz skok temp. na owulacje to i sluz sie zmienia. No ale kazdy jest inny ja mam podobnie, ale sluz mam caly czas do miesiaczki tylko innej jakosci.
Podziel się: