reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
SOglam GRATULUJĘ A NIE MOWILAM ZE ładnie urośnie ;-) ze bedzie dobrze;-)

Dziekuje slogam za posta z testami ja sie wczoraj na nie obrazilam i uznaam ze gowna nie bede wiecej uzywac ;-) przytulanko bylo i to maz mnie zaskoczyl bo chcial na pieska :szok: a zadko chce ta pozycje a ona taka przyjemna ;-D
Alredka wspolczuje ze tak ci niedobrze<głaszcze>

Soglam - dzięki , no i gratulację.Ale ja sie o tempki nie pytałam :-D
No mi ostatnio przed owu spadła az do 36,15, a później na drugi dzień urosła do 36,64 także solidnie,ale czy to gwarantuje piękną owulację,tego sama nie wiem.Jak myslicie, czy skok tempki to gwarancja że owulacja była?.A i jeszcze jedno, ile przed owulacją kończy sie ten ładny śluz??

Zimno i pochmurno

Jestem wściekła... właśnie mi przyszło z ZUSu ze firma w której pracuje nie wysyłała do nich wszystkich potrzebnych informacji do ustalenia wysokości chorobowego i muszą to wysłać do 16 czerwca, bo jak nie to nie dostane złamanego grosza... dziadostwo je.....ne, wszystko zrobią byle pieniedzy nie dać, a skladki to biorą skur....

Ostatnia edycja:
Witam się już po południowo :-).
Lovka
ochłoniecie, pogadacie na spokojnie i wszystko będzie dobrze zobaczysz. Kłótnie są czasem potrzebne, żeby oczyścić atmosferę i wszystko w końcu powiedzieć co leży na sercu :-)
Ewika
gratuluję własnego mieszkanka.!
Soglam
dla Ciebie też GRATULACJĘ to trzymam kciuki, żeby był chłopaczek :happy:
Ja uciekam poszukać termometru po aptekach :-p

reklama
Soglam - dzięki , no i gratulację.Ale ja sie o tempki nie pytałam :-D
No mi ostatnio przed owu spadła az do 36,15, a później na drugi dzień urosła do 36,64 także solidnie,ale czy to gwarantuje piękną owulację,tego sama nie wiem.Jak myslicie, czy skok tempki to gwarancja że owulacja była?.A i jeszcze jedno, ile przed owulacją kończy sie ten ładny śluz??

Ksiazkowe to dzien przed, kiedy masz skok temp. na owulacje to i sluz sie zmienia. No ale kazdy jest inny ja mam podobnie, ale sluz mam caly czas do miesiaczki tylko innej jakosci.

Do góry