malami2010
Fanka BB :)
No faktycznie artukuł zaje...Myślę,że to mogą być prawdziwe wypowiedzi nastolatek,niestety poziom wiedzy niektórych powala.Tylko skoro juz maja internet to pszperałyby i nie zadawały głupich pytań na forach
PP

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiniuś to straszne i smutne ale zarazem przerażające, że Twoja koleżanka siedziała sobie spokojnie na tyłku podczas gdy działy się takie rzeczy:-(Ale to jej życie, jej ciąża i jej sumienie....Dziewczyny macie zupełną rację ja też bym poleciała do lekarza szybko, ale cóż nie moge jej zmusić na silę, ma kontakt telefoniczny z lekarzem tak jej poradził, niestety już po ciąży chyba,,bo skrzepy były a teraz krwawienie i mówi ze wszystko z niej wyleciało,,, ale wizyta ją nie ominie a moim zdaniem czym szybciej tym lepiej,
Oj //
zasmuciłam tu ,,sorki,,
Dżisyyyys kobietoooo!!!!!!!! A kopa Ci już ktoś dziś sprzedał???? Przestań czytać internetowe interpretacje wyników innych, bo ci inni mogli mieć inne wyniki w innych normach i oni mogą mieć problem ale nie ty!!!!!wiecie cooo.. Jak to ja znów się naczytałam i mysle ze moj stosunek lh do fsh moze byc za duzy bo mam 1,52 co moze wskazywac na pcos..musze isc z tymi wynikami do ginka..
wiecie cooo.. Jak to ja znów się naczytałam i mysle ze moj stosunek lh do fsh moze byc za duzy bo mam 1,52 co moze wskazywac na pcos..musze isc z tymi wynikami do ginka..