reklama
Hihi gdyby była fasolka. Wyniki i tak i tak ma normalneAel gochaa chyba jeszcze nie faoslkowa,a wyniki jak najbardziej w normach...![]()
A Ty mnie normalnie łapiesz na błędach, oż Ty!
dagne
Fanka BB :)
Kasia- dokładnie- Okuninka
domek jakiś ma by wypaśny, z kuchnią itd, a dokładnie nie wiem, bo znajomi nas namówili, więc jedziemy 
Któraś ma problem z grzybkiem, chyba ty Kiniuś? ja właśnie dostałam Pimafucin (czy jakoś tak) od ginka, bo jakiś stan zapalny wykrył, ale nie bardzo groźny. Powiedział, że dla kobiet w ciąży właśnie ten lek jest skuteczny i mi go przepisał. W ulotce pisze, ze nie wchłania się do organizmu, tylko dział miejscowo.
Magda, ja już kiedyś pisałam- rzodkiewka czy nie- padły te słowa
Któraś ma problem z grzybkiem, chyba ty Kiniuś? ja właśnie dostałam Pimafucin (czy jakoś tak) od ginka, bo jakiś stan zapalny wykrył, ale nie bardzo groźny. Powiedział, że dla kobiet w ciąży właśnie ten lek jest skuteczny i mi go przepisał. W ulotce pisze, ze nie wchłania się do organizmu, tylko dział miejscowo.
Magda, ja już kiedyś pisałam- rzodkiewka czy nie- padły te słowa
Hihi gdyby była fasolka. Wyniki i tak i tak ma normalne
A Ty mnie normalnie łapiesz na błędach, oż Ty!![]()
A jaka daje mi to radochę, przynajmniej tak sobie humor poprawiam
S
Silmiriel
Gość
Soglam, na pewno coś znajdziesz, spokojnie kobietko.
Magda, szczepiona jest na wszystko, może nic nie złapie
Oj tam spadaaj! Ja mam zamroczenia ciążowe tyle! Dzidzia przysłania mi cały światA jaka daje mi to radochę, przynajmniej tak sobie humor poprawiam![]()

No właśnie Ael ja jeszcze nie mam fasolki ;p;p się pospieszyłaś wróżko !Mam nadzieje ze wywróżyłaś !!
![]()
To ja przesyłam fluidki wczesnociążowe na zafasolkowanie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Soglam, na pewno coś znajdziesz, spokojnie kobietko.
Ja wiem że znajde kiedys tylko ja niecierpliwiec jestem a juz szukam 3 miesiąc wiec trochę to trwa i ponad 100 wysłanych aplikacji i to na konkretne stanowiska a nie byle gdzie i na wszystko i to jest najgorsze ...grrrrrrr
No to nie marudzić!!!!No właśnie Ael ja jeszcze nie mam fasolki ;p;p się pospieszyłaś wróżko !Mam nadzieje ze wywróżyłaś !!
![]()
reklama
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
no to nieźle
rzodkiewka oryginalnie
,Mój zazwyczaj klęka i pyta czy za niego wyjdę to ja idę za niego i mówię już wyszłam
. Ostatnio się już poprawia i pyta czy zostanę jego żoną
Zazwyczaj robi to z kapselkiem od tymbarka
.
Jak sama farbowałam włosy to używałam Casting od Loreala .Jest bez amoniaku ,dość szybko i wygodnie się nakłada. Obecnie chodzę do fryzjera i tam używa kosmetyków Keune .Zapach niesamowity i włosy jak nie moje .
Klari jak po 5 osób to wesoło będziecie mieli . Cały czas będzie się coś działo :-)
Soglam trzymam && żeby ktoś się odezwał
Dziewczyny co nas nie zabije to nas wzmocni
Od jakiegoś czasu jak się u mnie dzieje coś złego albo nie po mojej myśli to zawsze staram się znaleźć pozytywną "stronę" danej sytuacji :-)Życie stało się prostsze

Jak sama farbowałam włosy to używałam Casting od Loreala .Jest bez amoniaku ,dość szybko i wygodnie się nakłada. Obecnie chodzę do fryzjera i tam używa kosmetyków Keune .Zapach niesamowity i włosy jak nie moje .
Klari jak po 5 osób to wesoło będziecie mieli . Cały czas będzie się coś działo :-)
Soglam trzymam && żeby ktoś się odezwał
Dziewczyny co nas nie zabije to nas wzmocni
Od jakiegoś czasu jak się u mnie dzieje coś złego albo nie po mojej myśli to zawsze staram się znaleźć pozytywną "stronę" danej sytuacji :-)Życie stało się prostsze
Podziel się: