reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

żegnam sie z wami ide do męzusia ogladac tv trzymajcie za mnie kciuki zeby@ nie przylazła a tem skoczyła jesli bedzie jutro rano wyzsza to moze zatestuje ale jesli spadnie to nie bede testowac

reklama
Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
WIDZE ZE ZGADYWAC NIE CHCECIE TO WAM NAPISZE ;-)

Każdy z nas wie, że istnieje Dzień Matki, Dzień Dziecka czy Dzień Ojca. Niewiele jednak osób wie o tym, że istnieje też Dzień Seksu, który bez którego nie byłoby świąt wymienionych powyżej. W 2003 Rada Tradycji Unii Europejskiej wyznaczyła datę 7 czerwca jako Międzynarodowy Dzień Seksu. Biorąc pod uwagę fakt, iż w krajach europejskich coraz częściej występuje zbyt niski przyrost naturalny dzień poświęcony seksowi jest jak najbardziej potrzebny.

no dobra bo z tym facebokiem sie zgubilam kto ,mnie ma a kto nie wiec kto chce to priv prosze pisac;-)

kurcze dziewczyny jak to jest ze jak sie chce maluszka to sie Go nie ma;/ a te co nie chca od razu wpadaja heh chyba wpadne w jakas depresje normalnie:(

kalista nie wpadaj w depresje bo bedzie jeszcze gorzej!!! trzymaj sie niemysl tak o tym np. slogan sie martwila ze nic z tego a jak odpucila to sie odrazu udalo;-)

A co do depresji to ledwo co okno zamykalam i jak zwykle kogo widze jakas kobiete z brzuszkiem ja uwazam ze to jakis wysyp codziennie je widze i to w duzych ilosciach ah ...

cos mnie brzuch pobolewa i troche krwi ale sladowe ilosci narazie eh 40 dc witam nie witanych co do palenia to wiem ze to zle tak samo jak kawa i inne uzywki typu alkohol ja moze i nie mam motywacji, problemem u nas nie jestem ja tylko maz staramy sie 3 lata i po prostu czasem nie mam juz sil zapale potem zaluje i w kolko to jest nalog nie kazdy ma taka silna wole juz czasem mysle ze nie uda nam sie przed 30 -tka :)

Magdalena, mówisz, masz :)

Kalisia, no niestety same siebie blokujemy stresem, myśleniem i analizowaniem. Najlepiej odpuścić, czego przykładem jest Soglam. A ja Ci prześlę fluidki ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I Herze też :) ostatnio Ci posłałam i nawet serce ułożyłam ale mi rozjechało potem...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ech, to mnie ominie to święto....

reklama
e to kasia natka to nici z z przytulanek ;-) moj od 6 do 22 wiec raczej jak znam nasze podejscie do przytulanek to beda po 24 ;-)
Bede jak dotre do domku bo koncze za 5 minut prace wiec narazie kochane ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry