reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Iwasku dowiesz się jak i inne dziewczyny co ja noszę pod serduszkiem dopiero dokładnie 29 czerwca, gdzieś między 21 a 22 godziną :-D Już dokładniejszej informacji nie mogłam podać :-D

Witam Drogie Panie ;)

Znow nie bylo mnie pare dni a tu takie zmiany ;) Dzieki wierszykowi widze ze mamy 2 nowe zafasolkowane Soglam i Paluszek! Serdecznie gratuluje i prosze o mase fluidkow!! A Iwasek mozesz napisac ze moj to juz 14 albo 15 cykl ;p

Co wiecej sie wydarzylo ? Nie bylam w stanie Was nadrobic ale przelotem zobaczylam ze znow jakas madra przyslza sie pochwalic ze jest w ciazy ;/ Wrrrr ;/;/;/;/ Po co ? Pytam ja Was ;p

Iwasek proszę mi wpisać 4 cykl.
Dziewczyny, jestem serduchem z wami, wiem ze dawno mnie nie było i sie nie odzywam...ale widze że większość moich przeczuć (wizji) się sprawdziła :) Narazie mam depreche z którą nie umiem sobie poradzić....pewnie niedługo wrócę do was na dłużej...a narazie życzę wam wszystkim małego cudu w brzuszku...

Iwasku wpisz prosze 2 cykl bo w zasadzie tak nam się udało...pierwsza próba w lutym a kolejna nieswiadoma i spontaniczna w maju:):)
a twój wierszyk jak zwykle imponujący...i jak ładnie mnie tam wpasowałas:) wielki buziak dla ciebie:-D:-D

a mi dzisiaj głowa pęka strasznie... i jakis taki kiepski dzien mam męczący...przez to wstawnie o 7:15 bo odwykłam...na tym bezrobociu hehe...

jutro odbieram bete i jak bedzie pomyślna to od razu rozsyłam świeże fluidki:)
ale pierwsza seria specjalna obiecana atan....
wiec pośle kilka żeby dla każdej wystraczyło:):)

Ostatnia edycja:
ufff udalo sie nadrobic :-) czytam a tu ciagle cos przybywa
Kinius, kalisia witajcie! z nami bedzie wam na pewno razniej a nam rowniez bedzie milo bo im nas wiecej tym lepiej :tak:
beka ciebie juz witalam na 30-tkach ale witam i tu :-)
Sil gratuluje awansu witaminowego ;-)
Truskawcia no po brzuszku to nie ;-) raczej wewnatrz "gabryski" no i mam nadzieje ze jutro juz cos bedzie!!!
co do palenia to ja palilam jakies 15 lat i rzucilam z dnia na dzien (w sobote bedzie 4 m-ce) razem z mezusiem a oboje jaralismy jak smoki (ja 1 on nawet 2 paczki dziennie) wiec baaardzooo jestem z nas dumna!!! wiec potwierdzam-da sie ale trzeba do tej decyzji dojrzec, niestety nikt by mnie nie przekonal gdybym sama nie chciala :tak:
Asiol mam nadzieje ze juz ci choc troche lepiej!
a o pok to ja juz kiedys pisalam ze bardzo sie martwie :-(
POK JAK CZYTASZ TO NAPISZ CHOCIAZ ZE JESTES!!!

o widze ze soglam o mnie pamieta ;-)

a co do palenia papieroskow mezulek pali ale juz ogranicza ;-) a ja z dniem w ktorym uznalismy ze zaczynamy staranka ;-) wiecej nie zapalilam tak przez tydzien okolo bo musialam jednego zapalic ciaglo zapalilam ale juz tak samo nie smakowal i co nie pale juz tyle ile na sygnaturze jest ze sie staramy bo tego jednego nie licze w trakci bo nie spalilam go calego nawet. wiec uwazam ze jesli sie chce to sie da ;-) nawet mnie nie ciagnie do nich ;-) a palilam od 2 klasy gimnazjum czyli od 14 roku zycia do 23 bo 24 w pazdzierniku;-)

Iwasku ale duze te fluidki ;-) łapię bo jestem przed owulką ;-)
a i śliczny jak zawsze wierszyk ;-) nie moge sie doczekac co o mnie napiszesz ;-)

WITAM WSZYSTKIE NOWE W STARACZKACH:-) mam nadzieje ze sie zadomowicie u nas ;-)i bedzie wam napewno razniej z nami i odrazu fasolki sie posypią ;-)

Kasia natka pomoglam choc troszke co do pecherzyka??
Bede za jakies 15 minut musze posprzatac gabinet ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry