reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no dobrze Magd.a, wytłumaczyłaś się :-D, ja rozumiem hormony Ael, my tu wszystko akceptujemy

ma_gdalena a który masz dzień cyklu? maz wykres to wklej tu

a ja sobie czytam o wyprawkach dla dzieci, jakaś nienormalna jestem!!

reklama
a ja sobie czytam o wyprawkach dla dzieci, jakaś nienormalna jestem!!

Donia, Ty się poprostu przygotowywujesz ;-) ja czołowa nie staraczka, rozpływam się nad maleńkimi skarpetkami :-D a ostatnio wózki przeglądałam ;-) chociaż mamy z M. obiecany wózek po moim kuzynie , a nad tym wózkiem się rozpływałam jak przyjechali z UK. :-D no ale cóż prędzej go sprzedadzą, bo 2 lata czekać nie będą :-(

Astra gratulacje który to cykl starań ?

Magd.a : Po tylu staraniach już zapomniałam :( ale duzo czasu musiało upłynąć ..
Monika2929 : 5 tydzień :) Szok .. Staraliśmy się z mężem a się okazało, ze fasoleczka już jest ! :) Zmieniłam również gina, tamten był do du** :/
Aelreda: Dziekuję :) Nawet nie wiesz jaka jestem szczęśliwa :):)

Ael i MAgda tak to jest kto się czubi ten się lubi:) wiec po prostu wasza znajomość się rozwija:):):)
A mi Rastafanka nie odpowiedziała, czemu przensi się na listę luzującą? Ktoras wie? Czy to jakaś tajemnica jest....

Astra..a ostatnio pisałaś ,że byłaś po @ nie zdziwiła Cię ona ?

Paluszek ja nie wiem...pewnie jakieś powody ma :-)

reklama
Paluszek ja nie wiem, ale też chciabym wiedzieć

Ael umarłam, skąd Ty bierzesz te buźki?

Astra gratulacje, ale nie zdążyłaś się tu zadomowić :)

Magd.a a dziękuję ale w moim wykonaniu przeglądanie wyprawek to sadomasochizm :)

Ostatnia edycja:
Do góry