reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no szczerze to ja też nie bardzo się w tym łapię... w ogóle to korci mnie, żeby już jutrro zrobić test ale chyba za wcześnie... co sądzicie??

reklama
ok doniu, cierpliwie poczekam, muszę się w między czasie pakować bo jedziemy jutro na weekend w góry
Ael udało mi się jakoś zapisać obraz mojego wykresu na komp... ale jak mam go teraz wrzucić do posta?? bo jak klikam na tą ikonkę koło globusa to żąda ode mnie adresu URL...???:baffled:

Ostatnia edycja:
ok doniu, cierpliwie poczekam, muszę się w między czasie pakować bo jedziemy jutro na weekend w góry
Ael udało mi się jakoś zapisać obraz mojego wykresu na komp... ale jak mam go teraz wrzucić do posta?? bo jak klikam na tą ikonkę koło globusa to żąda ode mnie adresu URL...???:baffled:
Kochana klikasz z ikonkę obrazku, i tam musisz zaznaczyć opcję załaduj pliki z komputera, w tym okienku powinnaś mieć na górze dwie zakładki, z komputera bądź z internetu. Dajesz na to z komputera, wybierasz plik, szukasz to zdjęcie, akceptujesz a potem wgraj plik i powinno w poście się pojawić.

Zobacz załącznik 353612

udało się... a wcześniej edytowałam post i nie było tej opcji

ma_gdalena wykres piękny, ten dzisiejszy spadek to nic takiego, norma, @ przyjdze jak temp. spadnie poniżej bazowej, czyli tej sprzed skoku temp.
wg mnie owulacja była 18dc i dlaczego wtedy nie było przytlanek?? ;-)
jak masz 27dc a owulacja była 18dc to jest 9 dni po owulacji, jeszcze niestety za wcześnie na teścik. Zrób tak ok 31-32 dc, nooo chyba, że Cię bardzo korci wcześniej:) , @ raczej Ci się przesunie do 32 dc

doniu dziękuje Ci ślicznie za tak obszerną analizę mojego wykresu :D co do owualcji to też tak właśnie myślałam a co do przytulanek to zasugerowałam się pierwszym skokiem temp czyli w 15 dc (przy moich 30 dniowych cyklach to byłoby idealnie) a potem ten spadek mnie trochę zmylił ale dalej się przytulaliśmy, w końcu dałam sobie spokój bo niestety mój mąż też tak pracował, że było trudno jakoś się złapać no i nagle taki skok!!! byłam w szoku (bo to pierwszy mój pomiar). Ale będę wiedziała na przyszłość, że należy jednak jeszcze poczekać. I baaaardzo bym chciała żeby te kilka razy przed owulacją dały efekt...

doniu dziękuje Ci ślicznie za tak obszerną analizę mojego wykresu :D co do owualcji to też tak właśnie myślałam a co do przytulanek to zasugerowałam się pierwszym skokiem temp czyli w 15 dc (przy moich 30 dniowych cyklach to byłoby idealnie) a potem ten spadek mnie trochę zmylił ale dalej się przytulaliśmy, w końcu dałam sobie spokój bo niestety mój mąż też tak pracował, że było trudno jakoś się złapać no i nagle taki skok!!! byłam w szoku (bo to pierwszy mój pomiar). Ale będę wiedziała na przyszłość, że należy jednak jeszcze poczekać. I baaaardzo bym chciała żeby te kilka razy przed owulacją dały efekt...

co ma być to bedzie, ale wygląda ładnie :)

Mineralna pewnie się nie możesz doczekac aż usłyszysz bicie serduszka:tak: to musi być boskie uczucie. Super data na poród, taki mały Jezusek będzie:-D
Alelreda cięzko macie z teściem:-( tak to już jest że starsi luzie są bardziej uparci (moja babcia jest ostatnio nie do zniesienia) i upierdliwi, a jak on jeszcze jest dodatkowo chory, pewnie jego też to denerwuje że już nie jest tak sprawny jak kiedyś. Dużo cierpliwości Wam życzę

Magneta jutro z rana czekamy na dobre wieści! Trzymam mocno mocniutko kciukasy:-)
Claudusia ciekawe jak tam wynik betki;) na pewno wysoki:-) a ile dni przed @ robiłaś test że Ci wyszedł pozytywny?
Astra Cudne wieści:-D gratulacje!!

reklama
GRatuluję mamy dwie nowe fasoleczki fajnie :-) poprosze fluidki wysłać :-)
ael gratuluje takiej sily z tesciem jestem pod duzym wrazeniem bo ja w zyciu bym sobie nie poradziła...
a i te emotikonki super
026.gif

co do temperaturki nie pomoge bo sie nieznam ....
ide ogladac film trzymam kciuki za was testujących&&&&&&&&
atom gratuluje beta bedzie super napewno :-) trzymam &&&&&&&

Do góry