reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael - kurcze. nie zazdroszcze sytuacji. Ale dzielna jestes, silna i łebska, wiec na pewno cos wymyslisz i jakos sie z tym wszystkim uporacie. A moze tesc tez sie troche zmieni jak juz zobaczy bejbika? Nigdy nie wiadomo. Podziwiam Cie bardzo!

reklama
a to nie wiem ale tabletki czasem wzmażają płodnośc ja jak cilets odłożyłam to za tydzień zaszłam w ciąże :) ale chcesz dzidziusia? znaczy chcecie tak?

pewnie, że chcemy dzidzię, lekarz zalecił 2 miesiące odczekania po anty, wiem także że bezpośrednio po tabletkach przez 3 miesiące są największe szanse

Ael to faktycznie musicie sobie z tym poradzić do narodzin dzidziusia...łatwo nie masz. Dzielna babka z CIebie

Iwasku: rodzice zmienili się taty to nie poznaje żartuje sobie na basen jezdzimy :) najbardziej zalezało mi na tacie żeby on zmienił zdanie i to zakceptował :)
Widzisz..mówiłam że się muszą oswoić i zobaczyć że poważnie podchodzisz do tego. Troska rodzicielska..bezcenne choc czasem tego niedoceniamy bo nie rozumiemy. Bardzo się cieszę bo jestes spokojniejsza zapewne z ta akceptacja ;-)

Atom dzisiaj mam 34 dc (cykle mam 28 dniowe) pierwszy test zrobiony przed spodziewaną @ dał wynik pozytywny o czułości 10 kolejny o czułości 25 napstenego dnia dał tez wynik pozytywny i za dwa dni zrobiłam jeszcze jeden i tez pozytywny!! Dzisiaj byłam na becie ale akurat w dniu dzisiejszym jak robią badnia to sa na następny dzień wyniki a normalnie są po dwóch trzech godzinkach. W przyszłym tygodniu wybieram sie do ginki :tak:
To super i GRATULUJEMY :-);-) Już się zastanawiałam co się stało że tak wsiąkłaś . :-D

Dokłądnie jestem o wiele spokojniejsza :)

jutro do gina ide posłuchac serduszka i przedstawic wyniki badań HBS już tez spokojniejsza jestem choc dodatni jest 1,03 a powinnło byc mniej niz jeden ale powiedzieli ze gdyby był zarażona wirusem to już bym miała wynik w tysiąch a nie 1,03 więc mam być spokojna :) widocznie ejst to spowodowane ciąza ale te 2 szczpeienia co miałam bo minelo dopiero 5 lat to mało zobaczymy , mam to przekazac gin żeby czasem mi nie dowalił jakiś tabletek

i powiedzieli że kobiety które miały ponad 500 parametru to rodizły zdrowe dzieci że to dziecku nie grozi ze ono mialo przekazane moje przeciw ciala na żółtaczke te 2 szczepienia co miałam

reklama
Do góry