reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja mam 16.05 dostać @, z tym wykresem to mam na kartce :p ale może coś za niedługo wykombinuje to wkleje... a dzisiaj mam 27 dc

Astra gratuluje z całego serca!!!! A to nie dziwił Cię brak @???

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuje, przyznam szczerze, że chyba nie czytałam albo po prostu moja skleroza działa i nie pamiętam...
A wiecie może co się dzieje z Pao??

Magd.a : Jakoś nie .. Ale @ nie była taka jak zawsze .. Myślałam, że to przez stres .. Poszłam do gina na badania kontrolne (miałam torbiel na jajniku), zrobił mi usg dodatkowe i się okazało, że jestem w ciąży ..

donia1980 : Niestety nie zdążyłam :( Ale nie załuję .. Wam też się uda ! :*

Magd.a : Jakoś nie .. Ale @ nie była taka jak zawsze .. Myślałam, że to przez stres .. Poszłam do gina na badania kontrolne (miałam torbiel na jajniku), zrobił mi usg dodatkowe i się okazało, że jestem w ciąży ..

donia1980 : Niestety nie zdążyłam :( Ale nie załuję .. Wam też się uda ! :*

to zostań teraz i przesyłaj nam fluidy, a i obserwacje z początku ciąży też się nam przydają :)

ma_gdalena to Ty jeszcze przed terminem testowania, temperatura powinna się utrzymywać w strefie najwyższych aż do dnia @ albo jeden dzień przed może spaść, wtedy wiadomo, że @ przyjdzie, a jak się utrzymuje po terminie @ to może wskazywać ciążę
u Ciebie jeszcze za wcześnie żeby coś przewidzieć, niestety
a jakie miałaś najwyższe i na jaką spadła dzisiaj?

Założyłam szybko wykres na 28dni.pl ale niestety nie potrafię go skopiować! Moja najwyższa temp po przypuszczalnej owulacji to 37.03 st. C i to było w 21dc, wczoraj jeszcze miałam 37.01st. C a dzisiaj jest 27dc i temperatura już spadła do 36,94 st. C

a i jeszcze.. przypuszczalna owulacja miała miejsce 18dc

reklama
Magdalena ja mam na skarbmamy.pl :-) ale z tymi temp to nie do mnie:-p ja czekam na mój owulacyjny :-)

Do góry