reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale napisane!

Ael śliczny brzuch :D

Byłam u gina :) powiedział, że za wcześnie jeszcze żeby coś mądrego powiedzieć, ale po standardowym badaniu, policzeniu sobie wszystkiego i popatrzeniu na wynik bety przepisał mi witaminki F*****l (jaka cena...) i za dwa tygodnie mam USG (powiedział, że jeśli dobrze pójdzie to będzie już co oglądać) dlatego się cieszę niesamowicie :-D na koniec nawet nieśmiało pogratulował :-) ale jak zapytałam o powtórzenie bety powiedział, że nie muszę...?

Mam nadzieję, że USG pokaże dziecię :-D

reklama
Big no toż to tłumaczę tłuszczowy brzuch!!! :p Nie chcą mnie słuchać noo.
Ja dostałam od siostry pełno rzeczy ciążowych także trochę już mam :-)
A Ty kochana pokaż się w tych tunikach już już!

Daria no to super wiadomości, teraz nic tylko czekać na następną wizytę :-)

Sil popij kisielkiem :-) Ja zauważyłam, że lepiej jest mi jak nie jem, ale jeść coś trza :p

:-D:-D:-D

A czy można pić kawę? Kiedyś piłam litrami, na początku podświadomie chyba mi się jej odechciało, ale teraz mam serniczek na oku a do niego kawa jak znalazł!

Spoko, po prostu już mam dość soków (ostatnio dużo spotkań rodzinnych i towarzyskich, wszyscy kawa, piwo, wino, a ja tylko soki na okrągło) i mam ochotę wypić kawę, chociażby jedną słabą raz na jakiś czas ;-)

Raz na jakiś czas słabizne można łyknąć... Moja przyjaciółka jak byłyśmy w tamtym roku na wakacjach była w ciąży i ominęły ja zakrapiane imprezy i piwkowanie nad jeziorem. Powiedziała ze w tym roku moja kolej(oby) na brak % w organiźmie. Chętnie sie poddam tej kwarantannie :-D:-D

reklama
heheh dokładnie. Wszystko bym oddała....aby mieć taki brzuszek jak Big czy Ael.
No ale cierpliwie poczekam na swoją fasolkę.

Własnie a gdzie nasza wróżka Hera???? Ogólnie cos nas po swiętach mało...cicho tu jakoś :p

Do góry