reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Daria można kawkę ale jedną malutką słabiutką :)

Ja akurat nie mam z tym problemów bo dla mnie kawa jest wstrętna bleeeh :p
Za to posmakował mi sok jabłkowy, jak nigdy, odstawiłam pomarańcze, soki pomarańczowe, mandarynki bo niestety haftowało mi się po nich.

reklama
Niektóre dochodzą do siebie po świętach ;-) ja dziś jeszcze muszę rzeczy swoje odebrać :-( ciężko mi z myślą, że nic tam po mnie nie zostanie :-(

Ja kawę uwielbiam po prostu, do niedawna zaczynałam nią dzień, poprzedzałam obiad, piłam przed filmem, książką...potrafiłam na prawdę przesadzać i to nie były bardzo słabe kawki :p ale mam nadzieję, że jedna do sernika nikomu krzywdy nie wyrządzi, z reszty mogę zrezygnować i zapijać się sokami marchwiowymi (takie mi ostatnio najbardziej smakują) :)

Magda, zobaczysz, będzie Ci lżej bez niego niż z myślą, ze mamusia coś tam...

Na szczęście kawy nie lubiłam nigdy, ale od herbaty mnie odrzuciło... Piję tylko owocową. Zastanawiam się, czy malinowa zaszkodzi... W sensie czy to na tyle dużo jest tego, że może zaszkodzić, bo truskawkowa mi się nudzi, a mam zieloną z maliną.
Mnie jest lepiej, jak sobie pojem, ale mięso mnie odrzuca na sam widok, ja nie wiem jak jutrzejsze jajo przeżyję, ale mam być dotąd, dopóki się będę dobrze czuć :) zalecenie pani kierownik ;) Ona wie, co zagrożona ciąża, więc spoko luz

Niektóre dochodzą do siebie po świętach ;-) ja dziś jeszcze muszę rzeczy swoje odebrać :-( ciężko mi z myślą, że nic tam po mnie nie zostanie :-(

Pomyśl ze dzięki Twojej opiece jego psina miała łatwiejsze życie. Nie mysl co było...myśl co będzie. To co najlepsze jest jeszcze przed Toba;-)

mmm... jeszcze tylko dwa dni do dni płodnych i przytulanki z P na maxa :-) ;-) hehe... czy macie jakiś sposób aby zafasolkować skutecznie ?? czy to prawda, że po przytulankach należy leżeć z nogami do góry ?? bo ja to próbowałam i nic nie wyszło :-(

nie wiem, czy skutecznie, ale ja proponuję po miłym i czułym seksiku zwyczajnie się do chłopa przytulić i nie myśleć czy coś się dzieje, czy nie.

Sil jeśli ta zielona ma w składzie liście malin to raczej nie pić. Jeśli owoce bez liści jedna herbatka na parę dni nie zaszkodzi :-)
Ale oczywiście lepiej skonsultować z lekarzem :-)

reklama
Do góry