reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aelreda sliczny brzuszek i chyba te nowe spodnie ?? milego dnia dziewczyny
i kupowania sexi bielizny ja zmykam do pracy ale tylka mi sie niechce ruszyc :-p

reklama
Aelreda sliczny brzuszek i chyba te nowe spodnie ?? milego dnia dziewczyny
i kupowania sexi bielizny ja zmykam do pracy ale tylka mi sie niechce ruszyc :-p
Dzięki Atan :*, tak tak nowe spodnie :-). Naprawdę bardzo wygodne :-)

Oj kochana wiadomo po świętach nie chce się, swojego też musiałam wykopać do pracy. Z resztą u nas pogoda nie za bardzo, ciepło ale pochmurno więc człowiekowi też nic się nie chce. Ale pomyślcie dziewczyny, niedługo znowu trochę wolnego bo będzie majowy weekend! :-D

Testowałam w 31 dc, ale ja mam cykle 28, więc 28 planowo przyszła "@". piszę w cudzysłowiu, bo zajęła całe pół tampona, a potem przeszła w brudzenie. Dlatego zrobiłam test, zresztą, kupiłam dwa i drugi leży :p

Sim Oki, a jakiej czulosci test mialas wtedy co robilas w 31dc? 10, 20 czy 25? u mnie poki co cisza dalej, poczekamy zobaczymy :)

Hej dziewczyny ja tylko na minutkę przywitać się wpadłam bo mam mnóstwo pracy, a potem jadę zobaczyć wreszcie córeczkę mojej przyjaciółki :-):-):-)
dotka trzymam kciukasy za II krechy :)

Sim wlasnie czytalam o tych Acon ze sa bardzo dokladne i wielu osobom pokazaly, kiedy zwykle testy byly negatywne - jeszcze raz Gratuluje :) daj znac po wizycie co z fasolka

Asiol dzieki, nie wiem czy II krechy sa jeszcze mozliwe, skoro 2 testy juz jednoznacznie mi pokazaly negatywa

reklama
Do góry