reklama
Dzięki Atan :*, tak tak nowe spodnie :-). Naprawdę bardzo wygodne :-)Aelreda sliczny brzuszek i chyba te nowe spodnie ?? milego dnia dziewczyny
i kupowania sexi bielizny ja zmykam do pracy ale tylka mi sie niechce ruszyc
Oj kochana wiadomo po świętach nie chce się, swojego też musiałam wykopać do pracy. Z resztą u nas pogoda nie za bardzo, ciepło ale pochmurno więc człowiekowi też nic się nie chce. Ale pomyślcie dziewczyny, niedługo znowu trochę wolnego bo będzie majowy weekend!
S
Silmiriel
Gość
Testowałam w 31 dc, ale ja mam cykle 28, więc 28 planowo przyszła "@". piszę w cudzysłowiu, bo zajęła całe pół tampona, a potem przeszła w brudzenie. Dlatego zrobiłam test, zresztą, kupiłam dwa i drugi leży
Spadaj! Cały dom do posprzątania a mnie głowa znowu łupie..... normalnie nieczuła jesteś.....Odezwala się ta co ma mnóstwo do roboty
S
Silmiriel
Gość
10 Acon. Bo ja generalnie nie wierzyłam, że coś wyjdzie, a tu:
Zobacz załącznik 348889
To zdjęcie z 10 kwietnia
Zobacz załącznik 348889
To zdjęcie z 10 kwietnia
dotka85
Fanka BB :)
Sim wlasnie czytalam o tych Acon ze sa bardzo dokladne i wielu osobom pokazaly, kiedy zwykle testy byly negatywne - jeszcze raz Gratuluje daj znac po wizycie co z fasolka
Asiol dzieki, nie wiem czy II krechy sa jeszcze mozliwe, skoro 2 testy juz jednoznacznie mi pokazaly negatywa
Asiol dzieki, nie wiem czy II krechy sa jeszcze mozliwe, skoro 2 testy juz jednoznacznie mi pokazaly negatywa
reklama
Podziel się: