reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Słyszałam właśnie na jego temat bardzo dużo pozytywnych opinii. Natomiast niby super hiper quick view zawodzi często podobno.

reklama
Ale dzis rzeczy pozalatwialam. I kupilam sobie nawet 3 tuniczki ciazowe, w sam raz na nasz wyjazd majowy.
Zaraz musze porzadek z ubraniami porobic i ogarnac dom bo gdzie nie spojrze tam syf... Eh.
Aerleda TY kobieto masz piekne brzuszysko, nie dziwie sie ze go wszyscy macaja, jak wyglada na 7 miesiac. Az sobie nie moge wyobrazic jak bedzie do porodu wygladal :p Malutki ma duzo miejsca.
Dotka zrob jeszcze jutro tego Acona, albo moze od razu na bete? Bo szkoda na te plastiki kasy wydawac a tak bedziesz miec czarno na bialym.

Tak patrze na te Wasze testy..czytam o reakcjach i nie mam pojęcia co ja bym zrobiła. Mam za sobą już kilka testowań i za każdym razem (mimo nastawienia na I) zastanawiałam się co zrobię jak będą dwie...zaczne tańczyc? krzyczeć? Nie mam pojęcia. Mam nadzieje ze kiedys Wam o tym opowiem;-)

Jak mi sie chce juz do domkuu. Ślicznie mamy na dworku :-)

Ostatnia edycja:
Czekamy Iwasku, na pewno reakcja będzie niepowtarzalna :)

Zmarła mama mojego Prezesa... Wczoraj... Kurczę, aż głupio mi jutro jechać do pracy, bo ma być jajeczko, takie na 120 osób, ja mam umowę podpisać... Ech... :(

Przykra sytuacja Sil ale takie jest zycie. Ważne że masz umowę kochana... Myśl teraz o sobie i o maluszku;-)

Big Ty to szczupaczek jesteś:-) Brzusio też juz masz taki ładniutki;-) Pokaż sie w tych tuniczkach!

no sytuacja życiowa, nie zmienia to faktu, że przykra.. tak w święta.. No ale mój dziadek zmarł w Boże Ciało... Klepsydra wisiała obok naszych zapowiedzi, koszmar..
Ale mi się zebrało...

Jestes wrażliwa kobietką..nie ma dobrych czy złych chwil na to by opowiedzieć co się czuje:tak: Fajnie że mówisz nam .

Ja po śmierci mojego taty stałam sie chyba trochę emocjonalną kaleką. Taki pesymista ze mnie wyłazi czasem. Staram się nie rozmyślać nad tym co nieuniknione,przygotować się na to . Mówia "a bo Ty to twarda baba jestes" ale to raczej zyciowe zahartowanie a nie twardość. Płaczę jak ktoś płacze,nie mogę znieść krzywdy zwierząt(same się nie obronią) i zagryzłabym każdego kto tknąłby moich bliskich .

Ostatnia edycja:
Dzięki :) jesteście niesamowite i to forum jest niesamowite :)
A ja zaczynam leżeć plackiem, bo zjadłam placki ziemniaczane i nie mam zamiaru ich wypuścić z żołądka. Tak w ramach grzeszenia, Dagne, sam tłuszcz ;)

hehe podpisuję się ...jesteście Wszystkie razem i każda z osobna niesamowite.
Oj narobiłaś mi ochoty na te placki!!!

Opowiem Wam o małej mądarli jaka mam w rodzinie. Patrycja ma 6 lat. Ciocia(jej babcia) mówi : włóżcie mleko do lodówki bo skiśnie a Pati na to: Ale po co, klowa chodzi tyle na słońcu i jakos jej się mleko nie psuje".

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry