reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Słyszałam właśnie na jego temat bardzo dużo pozytywnych opinii. Natomiast niby super hiper quick view zawodzi często podobno.

reklama
Ale dzis rzeczy pozalatwialam. I kupilam sobie nawet 3 tuniczki ciazowe, w sam raz na nasz wyjazd majowy.
Zaraz musze porzadek z ubraniami porobic i ogarnac dom bo gdzie nie spojrze tam syf... Eh.
Aerleda TY kobieto masz piekne brzuszysko, nie dziwie sie ze go wszyscy macaja, jak wyglada na 7 miesiac. Az sobie nie moge wyobrazic jak bedzie do porodu wygladal :p Malutki ma duzo miejsca.
Dotka zrob jeszcze jutro tego Acona, albo moze od razu na bete? Bo szkoda na te plastiki kasy wydawac a tak bedziesz miec czarno na bialym.

Tak patrze na te Wasze testy..czytam o reakcjach i nie mam pojęcia co ja bym zrobiła. Mam za sobą już kilka testowań i za każdym razem (mimo nastawienia na I) zastanawiałam się co zrobię jak będą dwie...zaczne tańczyc? krzyczeć? Nie mam pojęcia. Mam nadzieje ze kiedys Wam o tym opowiem;-)

Jak mi sie chce juz do domkuu. Ślicznie mamy na dworku :-)

Ostatnia edycja:
Czekamy Iwasku, na pewno reakcja będzie niepowtarzalna :)

Zmarła mama mojego Prezesa... Wczoraj... Kurczę, aż głupio mi jutro jechać do pracy, bo ma być jajeczko, takie na 120 osób, ja mam umowę podpisać... Ech... :(

Przykra sytuacja Sil ale takie jest zycie. Ważne że masz umowę kochana... Myśl teraz o sobie i o maluszku;-)

Big Ty to szczupaczek jesteś:-) Brzusio też juz masz taki ładniutki;-) Pokaż sie w tych tuniczkach!

no sytuacja życiowa, nie zmienia to faktu, że przykra.. tak w święta.. No ale mój dziadek zmarł w Boże Ciało... Klepsydra wisiała obok naszych zapowiedzi, koszmar..
Ale mi się zebrało...

Jestes wrażliwa kobietką..nie ma dobrych czy złych chwil na to by opowiedzieć co się czuje:tak: Fajnie że mówisz nam .

Ja po śmierci mojego taty stałam sie chyba trochę emocjonalną kaleką. Taki pesymista ze mnie wyłazi czasem. Staram się nie rozmyślać nad tym co nieuniknione,przygotować się na to . Mówia "a bo Ty to twarda baba jestes" ale to raczej zyciowe zahartowanie a nie twardość. Płaczę jak ktoś płacze,nie mogę znieść krzywdy zwierząt(same się nie obronią) i zagryzłabym każdego kto tknąłby moich bliskich .

Ostatnia edycja:
Dzięki :) jesteście niesamowite i to forum jest niesamowite :)
A ja zaczynam leżeć plackiem, bo zjadłam placki ziemniaczane i nie mam zamiaru ich wypuścić z żołądka. Tak w ramach grzeszenia, Dagne, sam tłuszcz ;)

hehe podpisuję się ...jesteście Wszystkie razem i każda z osobna niesamowite.
Oj narobiłaś mi ochoty na te placki!!!

Opowiem Wam o małej mądarli jaka mam w rodzinie. Patrycja ma 6 lat. Ciocia(jej babcia) mówi : włóżcie mleko do lodówki bo skiśnie a Pati na to: Ale po co, klowa chodzi tyle na słońcu i jakos jej się mleko nie psuje".

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry