reklama
Witam Was z pięknego słonecznego Krakowa !! :-) ah.. jak pięknie na polu, czekałam na taka pogodę już od dawna:-)
Ciekawa jestem czy posypią się nam nowe fasolki 3mam mocno kciuki za dziewczyny które na dniach będą testować!!!!!!!!
Ciekawa jestem czy posypią się nam nowe fasolki 3mam mocno kciuki za dziewczyny które na dniach będą testować!!!!!!!!
Wg NPR, czyli zawsze rano o 8-9 od razu po przebudzeniu, Można też później np w południe, ale ważne żeby o jednej porze dnia i regularnie co dzień, bo inaczej nic jednorazowe mierzenie nie da
Umówmy się: ja będę trzymać kciuki za Ciebie, a Ty za mnie w ten sposób obie będziemy mieć podpuchę
Lecę nyny dobranoc Wam wszystkim
Iwasek, działasz, oj działasz, ahhh ta zmierzwiona "pierzynka"
Wracam do domu i zaczynam szukać tej ukrytek kamery;-)
Witam dziewczyny :-)
Paluszek, akurat morderca boi się kotów ja mam w domu i kota i psa ;-) teraz dojdzie morderca
Testujcie dziewczyny :-) ciekawe jak Iwasek, czy zmierzwili porządnie pościel
O matkoś...
No dobrze dla zaspokojenia wiedzy...posciel poszła na bok
Moje szczęście się dopytywało bo 3 dni tulasków i powiedziałam mu że owulka..no i sie zaczęło. a skad wiesz ale jak..po co..dlaczego. Wiec zanim cokolwiek sie działo to mu wykład zrobiłam hihihihi:-) A najsmieszniejsze było to ze później ja grzecznie spac a moje kochanie ...a nogi do góry??? Jak działamy to działamy ....cieszyłam sie pod nosem
No kobietki!!! teraz trzymajcie mocno kciuki .
Cudne słonko w Wawie . Miłego dzionka babeczki
Ostatnia edycja:
dagne
Fanka BB :)
Oj Iwasku, ja trzymam i to mocno zresztą wiesz ~~~~~~
Wstaję rano, wchodzę na BB a tam mega ciacho... ale mi smaka narobiło ;p
Claudusia, i ty doczekasz sie boćka
A ja czekam na siostrę i będę koło 10-11 już w Medyku i czekać na pobranie krwi, potem małe zakupy Jeszcze dziś zaliczę spowiedź przedświąteczną
Wstaję rano, wchodzę na BB a tam mega ciacho... ale mi smaka narobiło ;p
Claudusia, i ty doczekasz sie boćka
A ja czekam na siostrę i będę koło 10-11 już w Medyku i czekać na pobranie krwi, potem małe zakupy Jeszcze dziś zaliczę spowiedź przedświąteczną
reklama
wrażliwusek :-) Najważniejsze że już jesteś spokojna i jak zwykle pozytywnie nastawiona I tak ma być!
Claudusia bardzo bardzo dziękuję. Naprawę bez stresu podchodzę..będzie @ to będzie a jak nie...to Wam powiem!!!!!! hihihi
Basati również dziekuję bardzo.
Ja tak jak pisałam nieraz nie dwa kibicuję wszystkim. Kazdej się uda..wcześniej lub później kobietki
Dagne :* dziękuję CI kochana . FLuidkowe kciuki...musi się udać hehehhe
Claudusia bardzo bardzo dziękuję. Naprawę bez stresu podchodzę..będzie @ to będzie a jak nie...to Wam powiem!!!!!! hihihi
Basati również dziekuję bardzo.
Ja tak jak pisałam nieraz nie dwa kibicuję wszystkim. Kazdej się uda..wcześniej lub później kobietki
Dagne :* dziękuję CI kochana . FLuidkowe kciuki...musi się udać hehehhe
Ostatnia edycja:
Podziel się: