reklama
A proszę :-)dziękuję pojdę raczej rano dziekuje za odpowiedz :-)
Akurat na tyle test laboratoryjny jest dokładny, że spokojnie pokazałby ciążę na parę dni przed spodziewanym terminem @ :-)a jak myslisz czy badanie krwi gdy pojde w czwartek pokaze czy jestem w ciazy gdy w czwartek lub piatek powinna przyjsc @ ? czy mam jeszcze poczekac bo strasznie niecierpliwa jestem
Się nie martw. Jeśli jesteś kochana w ciąży, nawet gdy stężenie hcg byłoby małe to i tak pokażę tą ciążę :-)
dotka85
Fanka BB :)
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
pieknie wygląda mniam;-)
Akurat na tyle test laboratoryjny jest dokładny, że spokojnie pokazałby ciążę na parę dni przed spodziewanym terminem @ :-)
Się nie martw. Jeśli jesteś kochana w ciąży, nawet gdy stężenie hcg byłoby małe to i tak pokażę tą ciążę :-)
Trzymam mocno kciuki za pozytyw :-) test na bete napewno już wykarze.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny,
tyle stron już napisałyście że ciężko nadrobić :-)
Dziś szykuję się na wizytę do endokrynologa i mam nadzieję że wszystko będzie ok. Okresu jak nie było tak nie ma i nic się na niego nie zapowiada...Chyba jutro zrobię test i jeżeli wyjdzie jedna krecha to muszę iść do gina. To już 8 dzień po terminie…Chyba że dziś, przy okazji wizyty, zrobię bete. Czy trzeba się wcześniej rejestrować?
Wszystkim zafasolkowanym gratuluję maleństw. Piękne te zdjęcia usg. No i trzymam kciuki za całą resztę starających :-) W sobotę widziałam bociana więc może nam coś przyniesie :-)
tyle stron już napisałyście że ciężko nadrobić :-)
Dziś szykuję się na wizytę do endokrynologa i mam nadzieję że wszystko będzie ok. Okresu jak nie było tak nie ma i nic się na niego nie zapowiada...Chyba jutro zrobię test i jeżeli wyjdzie jedna krecha to muszę iść do gina. To już 8 dzień po terminie…Chyba że dziś, przy okazji wizyty, zrobię bete. Czy trzeba się wcześniej rejestrować?
Wszystkim zafasolkowanym gratuluję maleństw. Piękne te zdjęcia usg. No i trzymam kciuki za całą resztę starających :-) W sobotę widziałam bociana więc może nam coś przyniesie :-)
reklama
Podziel się: