reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasek wierszyk super :-)

ja już zjadłam śniadanie i uświadomiłam sobie,że miałam testować :-D ale zrobię to jak M. pojedzie,żeby jego nie stresować :-)

a dziś jak wstałam, to czułam się bardzo @ bolało mnie dosłownie wszystko :/ obym @ jutro nie dostała, bo mi wizyta przepadnie :-D

reklama
Dam szansę innym ;-) przede mną jeszcze sporo staraczek :-) poczekam aż wyczerpie się ten limit do sierpnia 5 fasolek :-D

Dotka a jak u Ciebie z plamieniami? Nurtuje mnie to u Ciebie! Jeszcze 4 dni i sie dowiemy czyz nie. To jakies allelujowe testowanie chyba bedzie. A wiesz ze wielkanoc - czas cudow...
Ja zaraz do pracy zawiezc l-4, pozniej do us z pitami i tak mi pewnie caly dzien zleci.

reklama
Iwasek, wie tylko moja mama i siostra :) mama mnie zawsze wspierała bo miałam tylko ją, więc nie wiem jak mogłabym jej od razu po teście nie powiedzieć :) a teściom powiemy, jak mi druga beta ładnie wyjdzie :)

Do góry