reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hmmm, no to faktycznie może być problem....bo ja mam kota lotnika, bądź spadochroniarza lub niedoszłego samobójce róznie go nazywają:):).....chociaż w sumie....Przyjażnie się zawiązują wbrew stereotypom...nigdy nic nie wiadomo,może miłości by nie było, bo to kastrat, no chyba że....w sumie trzeba by tolerancyjnym na rózne orientacje;) wiec wiesz, nie przekraślaj tak wszystkiego:) W dzisiejszych czas musimy być otwarci:):):p
Może to jest własnie ta jedyna szansa dla Twojego moredercy i mojego lotnika, niedoszłego samobójcy:):)....może przekreślasz własnie ich wspólną przyszłość!...zastanów się:):):):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny ;) Ja całe popołudnie spędziłam na ogrodzie bo przypomniałam sobie że czas sadzić kwiatki i posprzątać troche po zimie :D
A w końcu niedługo sezon grillowy :D

magenta powodzenia życzę, w końcu Ty wiesz najlepiej co jest dla Ciebie najlepsze
dagne gratuluję bty, super!
ael piekna dzidzia, właśnie siedzę z moim i obczajam członki tego maleństwa, wcześiej brałam dupkę za główkę, dopiero teraz się skapowałam :-D
a ja dziewczyny chyba umrę z bólu piersi, nigdy jeszcze mnie tak nie bolały, nawet chodzić nie mogę, nie mówiąc o dotykaniu, gorące są i wielkie, a w tym miesiącu nie było przytulanek aż do ostatniej niedzieli, więc to na pewno nie fasolinka, eh każdy cykl inny

Cześć dziewczyny

ale sie denerwuje ide jutro zrobic nastepne badanie bety 18kwietnia miałam 406.2 więc po dwóch dniach powinien wzrosnąc

Ja zrobiłam test płytkowy bo brodawki mnie bolały i ogólne dziwnie sie czułam a tu 2 kreski poszłam na bete 18kwietnia a tu wynik 406.2 jutro powtrzam

Mineranla, dopiero zobaczyłam wynik Twojej bety :) jest ładna :) i na bank jutro się powiększy, trzymam kciuki :) ja też jutro lecę drugi raz na betę i także czuję mały niepokój, ale nie chcę się niepotrzebnie denerwować :) ale cóż, taki nasz los - ciągle drżeć o fasolkę...

Ginekolog potwierdził ci dagne ciąze?

bo mi dziś robił ale nic nie widział widział jakis płyn ale nie jest w stanie stwierdzic mam iśc jutro na bete i po świetach na usg

reklama
Do góry