reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzień dobry wszystkim :) Ja lecę na uczelnie, potem w przerwie między wykładami na betę :) dziś się cieszę, bo doszedł mi jakiś tam owy "objaw"- sutki mie rozbolały wczoraj w nocy i nie mogłam spać na brzuchu :) dodam, że odkąd zrobiłam testa, to jak przewracam się na brzuch, to coś mi mówi, że nie mogę i śpie na boku :) na plecach nie potrafię ;p :)
Udanego poniedziałku :) trzymajcie kciuki za betę, może poproszę o to bym jeszcze dziś była do odebrania :)

Paulina jakim sikaczem testowałaś ? o jakiej czułości, z porannego moczu ? będzie dobrze dziewczyno, trzymam kciuki żeby @ nie przyszła :-)

dzień dobry dziewczyny :-)

Paulinka głowa do góry...może jeszcze jest szansa, róznie bywa z tą czułoscią testów, a jak długie masz cykle?

Ja również witam, dziś siedze w domu, nie miałam siły ruszyć się do pracy...jak mi sie nie polepszy to jutro znowu do lekarza...nienawidzę byc przeziebiona...

Witam Was słonecznie dziewczyny!!:-)
U mnie weekand znów tak szybko zleciał...wrr nienawidzę tego!!:wściekła/y:
magenta co ma być to będzie, w końcu każda z nas ma napisany życiorys przez tego u góry!! Dasz radę ja nie będę Ci nic doradzała zrób tak jak serduszko Ci podpowiada!

Paulinka nie załamuj się jeszcze nie wszystko stracone póki nie ma @ jest nadzieja ! a jak nie to jest nowy cykl;-)

A ja mam taki problem, skończyła mi się @ jakieś dwa dni temu ale jakoś dziwnie bolały mnie po niej (.)(.) a od wczoraj mam niesamowity przeźroczysty śluz czy to możliwe żebym miała owulacje od razu po @??:confused2:

hej laski:-)
a ja dzis dostalam kolejny cios w plecy... wlasnie sie dowiedzialam ze mieszkanie ktore wynajmowalam wczeniej i byl tam moj kumpel to nic chce mi sie z tam tad wyniesc za jakis czas jak cos znajdzie i teraz juz zupelnie nie mam do kad isc ale sie nie poddam o nie to bylo by ponizej mojej godnosci zeby sie poddac teraz czeka mnie szybkie przepisanie umowy i bede wlaczyc o mieszkanko i swoje 4 katy a J juz zaczyna gdybyac co zrobic zebym zostala i wogole

w polsce:-( usluszalam ze dopoki sobie nie uloze wszytskiego moge tam przekoszowac poprostu zabije kolesia wjade tam z chukiem bo mam klucze zmienie zamki ich ciuchy wyjada na klatke i tyle umowa jest na mnie i nic mnie nie interesuje

reklama
8 dzien po owulacji

no to zaden test nic Ci nie pokaze. moglo nawet jeszcze nie dojsc do zagneizdzenia, do ktorego dochodzi miedzy 5 a10 dpo (ale moze tez byc wczesniej lub pozniej).

a ja wlasnie z nogami do góry lerzę :-p

po co? 8 dpo juz przeciez.

dzisiaj 29 dc 15 dzień po owulce test negatywny więc wielka du** ryczeć mi się chce

kochana! spokojnie! poki nie ma@ jest nadzieja. a nawet jak przyjdzie @ to bedzie nowy cykl i nowe nadzieje! uszy do gory paulina! sciskam mocno!

Witam Was słonecznie dziewczyny!!:-)
A ja mam taki problem, skończyła mi się @ jakieś dwa dni temu ale jakoś dziwnie bolały mnie po niej (.)(.) a od wczoraj mam niesamowity przeźroczysty śluz czy to możliwe żebym miała owulacje od razu po @??:confused2:

mozliwe. ;/ jak masz na podorędziu test owu to zrob szybciutko. a dla swietego spokoju zrob tez ciążowy. nigdy nie wiadomo.

hej laski:-)
a ja dzis dostalam kolejny cios w plecy... wlasnie sie dowiedzialam ze mieszkanie ktore wynajmowalam wczeniej i byl tam moj kumpel to nic chce mi sie z tam tad wyniesc za jakis czas jak cos znajdzie i teraz juz zupelnie nie mam do kad isc ale sie nie poddam o nie to bylo by ponizej mojej godnosci zeby sie poddac teraz czeka mnie szybkie przepisanie umowy i bede wlaczyc o mieszkanko i swoje 4 katy a J juz zaczyna gdybyac co zrobic zebym zostala i wogole

kurka.. mag - ale to Twoje mieszkanie? w sensie jestes jego wlascicielem? czy podnajelas gosciowi? masz na to dokumenty?
zobacz ile masz do roboty! nie ma co sie dupkiem przejmowac jak tu tyle do zrobienia :) nie marnuj juz na niego czasu i energii :)
sciskam!

a ja mam dizs mase rzeczy do zrobienia i nic mi sie nie chce... :)

Do góry