reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mag nie daj się :-) będziemy tu kciuki trzymać :-) Znajdziesz tego odpowiedniego ;-) chyba TEN U GÓRY wiedział,żeby Cię nie zafasolkować :-)

reklama
poprostu dastaje juz na glowe wszystko mnie przerasta jak sie wali to od gory do dolu. nigdy bez walki sie nie poddawalam i nie poddam co mnie nie zabije to mnie wzmocni rozwarzam tesz opcej pracy tutaj z zamieszkanie i chyba nie mam o sie wachac jak teraz sobie polece zalatwie wszystko i troche dorobie i wroce do polski zeby chociaz przez chwile miec za co zyc dopoki w polsce nie znajde pracy a jesc i placic trzeba nikt niestety tego za mnie nie zrobi i tyle dobrze ze babka ze wspoldzielni jest wyrozumiala i poczeka chwile za oplatami

mag :) na tyle na ile Cie na forum poznalam tomoge tylko powiedziec, ze jestes bardzo zaradna osóbką! i jestem pewna, ze sobie ze wszystkim poradzic. Grunt to miec plan i go realizowac, a jak po drodze beda trudnosci to je rozwiazywac i zwalczac :)
Bedzie dobrze!

magenta ja mysle ze dasz rade, im nizej upadniesz teraz, tym pozniej czeka Cie piekniejsza i wieksza nagroda, zobaczysz jeszcze wspomnisz moje slowa:tak:. Wiec teraz niech sie wali na łeb na szyje, a potem nagroda i to wielka!!Byleby Cie nie skusilo wrocic do tego palanta!!! Bo to nie ma sensu, za tydz zrobi to samo, bo bedzie wiedzial, ze moze:wściekła/y:

mam mega mix w glowie szczerze wacham sie strasznie nad kazdym krokiem chce dzis porozmawiac ok wyslucham co ma mi do powiedzeniea jutro albo w tym tyg bey bey moze zrozumie ze zawidol mnie na calej lini jak bedzie sie staral to mozna pomyslec kocham go bardzo i kazde emocje z tym zwiazane biora nademna gore. nie krzyczcie na mnie ale podjelam decyzje ze jade ale wracam do szwecji zarobic a potem moge wrocic do polski i zyc od nowa bede sama przezyje mam was i dajecie mi duzo wiary wspieracie bardzo i kazda z was z osobna slucham i tego co mi mowicie (piszecie) kazde wasze slowa przemyslilam sobie tylko jak dac sobie wygrac rozumowi a nie sercu??? wczoraj nawet walczylam o to zeby oddal mi moje zdjecie z portfela bo nie chce zeby zostalo mu co kolwiek po mnie czuje potworny bol tak jak do tej pory dawalam rade zmarla moja mama ojciec narobil mi dlugow i smrud sie za mna ciagnie do dzis facet pijak teraz ten co jeszcze mnie czeka ostatnio gadalam sobie z tym u gory i wiecie co zapytalam go dlaczego on m ciagle zadaje same krzywdy dlaczego mnie rani i po co mi to wszystko wyzwalam go od najgorszych a nagle mi slonko zaswiecilo prosto w twarz

Pok nie używam testów owu, ani nie mierze tempki więc ciezko stwierdzic czy to jest owu a myśle że test ciążowy jest zbędny bo @ była obfita więc fasolka raczej nie możliwa..;-) nie wiem co mam myśleć tym bardziej że cykl sie przedłużył od odstawienia tabletek móje cykle były następujące : 28,27,28, i teraz 30 możliwe że przez ta przychodzącą wiosne się tak poprzestawiało w tym cyklu ale to tylko przypuszczenia :-) Nawet teraz nie umiem określić swoich dni płodnych bo nie wiem jaki będzie ten cykl. Masakra! :-)

magenta a moze on wcale nie byl lepszy od tego poprzedniego??? Moze Ty niechcacy wybierasz ZLYCH facetow??? Wiesz, podswiadomie!!! Ja mysle ze powinnas dac sobie z nim spokoj, milosc, jezeli jest, tez minie, znajdziesz lepszego goscia, zobaczysz, musisz znalezc prace i sie podniesc, a potem samo poleci jakos...

Mag, ja sobei tak myślę, żebyś wróciła do Polski, wyprostowała sprawy z mieszkaniem, bo nie może tak być, że ktoś zabiera Twoje. Z daleka od niego też ochłoniesz, przemyślisz na zimno, on też przemyśli. Każda decyzja będzie Twoja i musimy ją uszanować, ale powrót chyba nie jest najmądrzejszy. W końcu Cię uderzy i co? Albo będzie dziecko i on będzie robił takie awantury. Na to nie możesz pozwolić.
A Bóg nam daje tylko tyle, ile potrafimy znieść.

reklama
Do góry