reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no niestety nie mój to tylko obrazek ale bardzo podobny do mojego :) jak mi się uda to wstawię zdjęcie mojego urwisa najprawdopodobniej do galerii bo tu nie wiem jak się wstawia :(

donia zdjęcie z moim łobuzem dodane do albumu :) jeżeli masz ochotkę zobaczyć to zapraszam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pyscekstanowczo ci ładniej w blond :-)
a jak myslicie czy test ciązowy o czulosci 20 moze wykryc wczesna ciąze bo nic mi nie pokazal a pani w aptece sie pomylila i zamiast 10 dala 20 a dzisiaj dopiero 8 dzien ale rano pokazal brak a ja tak bym chciala by dal dwie kreski... ale myslicie ze jest szansa ? ze nie przyjdzie miesiaczka mam dostac w piatek lub sobote zobaczymy...trzymajcie kciuki

atan - 8 dzien czego? nawet najczulszy test moze nic nie wykryc. zrob test w dzien spodziewanej miesiaczki lub 14 dni po owulacji. dopoki nie ma @ jest nadzieja :) znam przypadki dziewczyn, ktorym test pokazal pozytywn dopiero kilka dni po termiine spodziewanej miesiaczki.

pok dziękuje za rady, ja mam furaginum w domku bo czasami zażywałam je doraźnie i zaopatrzyłam się ale zastanawiam się czy zacząc już brać na własną ręke póki nie pójdę do lekarza żeby sobie ulżyć czy lepiej poczekac na fachową opinię lekarza i zobaczyć co on przepisze...

lepiej pojsc do lekarza...
rozumiem, ze mialas robiony posiew moczu i w tym badaniu wyszly bakterie. ja najszybciej z tym do lekarza, niech da dopasowany do wynikow antybiotyk.
ja z doswiadczenia polecam: pic duuuzo wody (2 litry na dobre) - najlepiej z duza iloscia cytryny i/lub zurawina - kapsulki z wyciagiem z zurawiny i soki rozpuszczalne herbapolu z zurawiny. zurawina i cytryna maja kojace dzialanie + moczopedne, zeby szybko wysikac bakterie. no i dla swietego spokoju faceta bym przebadala. bo jesli sie w tym czasie bzykaliscie to o pewnie tez juz ma te bakterie i bedzie cie na okrogla zarazal...
ale wiesz - ja z wlasnego doswiadczenia. lepiej, zeby sie lekarz wypowiedzial.

lece spac.

do jutra!

reklama
Chyba masz rację, też ostatnio narzekał na jakieś swędzenie. Zapytam też lekarza jeśli sam nic nie wspomni. A co do tej moczopędności to to jest właśnie mój problem, że ja z reguły chodzę często siusiu a ak np. robię coś ważnego w pracy to wstrzymuje i chyba to jest głowny powód moich problemów ale w sumie tak tylko przypuszczam....

Do góry