agaaataaaa
Fanka BB :)
Mi w klinice niepłodności lekarz wystawił skierowanie do szpitala na NFZ na laparoskopie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slyszalam ze prywatnie uzywa się zeli i plastrow antyzrostowych a na nfz tego nie ma a podobno to ważne...
Czy możecie polecić dobrego ginekologa w Warszawie? Pod kątem sprawdzenia macicy, jej kształtu etc.
Na Saszerów w Wawie używają żeli. I mogę Ci polecić z tego szpitalu dr Dońca oraz jego ucznia dr Sobocińskiego. U tego drugiego byłam tylko na konsultacji w szpitalu i takiego USG jakiego mi zrobił nie zrobił żaden lekarz a już nie wspomnę o tym jak bardzo mnie podniósł na duchu i pocieszył a jest młody dopiero po specjalizacji. Wiem że obydwaj są specjalistami z histeroskopii zajmują się leczeniem zrostów i nie wiem czy też nie mają programu klinicznego dotyczącego endometriozy bo mnie interesowało to pierwszeSlyszalam ze prywatnie uzywa się zeli i plastrow antyzrostowych a na nfz tego nie ma a podobno to ważne...
Czy możecie polecić dobrego ginekologa w Warszawie? Pod kątem sprawdzenia macicy, jej kształtu etc.
Hej.Hej dziewczyny co i was???
U mnie 11tc walczcie dziewczyny bo warto!! Boje się jak cholera po tych moich przejściach ale jestem pełna nadziei