reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania pa laparo

reklama
Slyszalam ze prywatnie uzywa się zeli i plastrow antyzrostowych a na nfz tego nie ma a podobno to ważne...
Czy możecie polecić dobrego ginekologa w Warszawie? Pod kątem sprawdzenia macicy, jej kształtu etc.

Slyszalam ze prywatnie uzywa się zeli i plastrow antyzrostowych a na nfz tego nie ma a podobno to ważne...
Czy możecie polecić dobrego ginekologa w Warszawie? Pod kątem sprawdzenia macicy, jej kształtu etc.

Ważny jest tez, a może przede wszystkim, ruch po zabiegu, żeby się zrosty nie robiły.

Na Saszerów w Wawie używają żeli. I mogę Ci polecić z tego szpitalu dr Dońca oraz jego ucznia dr Sobocińskiego. U tego drugiego byłam tylko na konsultacji w szpitalu i takiego USG jakiego mi zrobił nie zrobił żaden lekarz a już nie wspomnę o tym jak bardzo mnie podniósł na duchu i pocieszył a jest młody dopiero po specjalizacji. Wiem że obydwaj są specjalistami z histeroskopii zajmują się leczeniem zrostów i nie wiem czy też nie mają programu klinicznego dotyczącego endometriozy bo mnie interesowało to pierwsze

Edit: znalazłam publikacje obu dr odnośnie resekcji endometriozy więc tym też się zajmują

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny co i was???
Hej.
Nie wiem czy ja tu pisałam że pod koniec sierpnia zobaczyłam dwie kreski na teście, aktualnie jestem w 16 tc , przede mną kolejna wizyta, przed każdą jest ogromny stres czy wszytko ok, ostatnio stwierdziłam do męża że o naiwnie sądziłam że zajdę w ciążę i będzie git, ale nie , to ciągle zamartwianie się czy wszystko jest ok, przeżywanie każdego ukłucia i strzyknięcia w brzuchu , istna huśtawka.
A co u Ciebie?

reklama
U mnie 11tc :) walczcie dziewczyny bo warto!! Boje się jak cholera po tych moich przejściach ale jestem pełna nadziei 🙏🙏❤️
🤗🤗🤗
No właśnie jak się jest po przejściach to strach jest podwójny. I nie każdy to rozumie.
Do mnie ostatnio siostra męża że ona to na moim etapie ciąży to tapety zrywała , ściany malowała , nie w głowie jej było leżenie, to ja jej mówię Ty tylko pomyślałaś o ciąży i już w nich byłaś więc nie wiesz jak to jest jak się ktoś latami stara.

Do góry