Hankaa
Fanka BB :)
Macie jakiś plan?U mnie niestety nic nowego... Bez zmian [emoji3064]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Macie jakiś plan?U mnie niestety nic nowego... Bez zmian [emoji3064]
W grudniu wizyta i nowego lekarza.... Nie wiem co dalej mi chyba pozostaje tylko in vitro...Macie jakiś plan?
Do jakiej kliniki? Powiem szczerze że nie żałuję podjęcia decyzji o in vitro.. było mnóstwo strachu o wszystko po kolei ale udało się, teraz obawa od wizyty do wizyty ale mam nadzieję że teraz już będzie dobrze trzeba walczyć!!W grudniu wizyta i nowego lekarza.... Nie wiem co dalej mi chyba pozostaje tylko in vitro...
Cieszę się kochana że ruszyło trzymam mocno kciukiJa za namowa Hanki
Szybko umówiłam się do kliniki.
Co prawda trafiłam do drugiej konkurencyjnej kliniki ale tam był szybszy termin do specjalisty.
Obecnie jestem na silnym leku który ma obkurczyć torbiel . jak dobrze pójdzie -luty stymulacja do in vitro
Do jakiej kliniki? Powiem szczerze że nie żałuję podjęcia decyzji o in vitro.. było mnóstwo strachu o wszystko po kolei ale udało się, teraz obawa od wizyty do wizyty ale mam nadzieję że teraz już będzie dobrze [emoji3590][emoji3590] trzeba walczyć!!
Dawaj koniecznie znać jak już zaczniesz to czas leci bardzo bardzo szybkoInvimed Wrocław. Super że wam się udało!!
Ile was wyniosło in vitro??Do jakiej kliniki? Powiem szczerze że nie żałuję podjęcia decyzji o in vitro.. było mnóstwo strachu o wszystko po kolei ale udało się, teraz obawa od wizyty do wizyty ale mam nadzieję że teraz już będzie dobrze [emoji3590][emoji3590] trzeba walczyć!!
Wszystko blisko 15tysIle was wyniosło in vitro??